menu
Home » Woning kopen » Van der Duijnstraat 75

Van der Duijnstraat 75 - AMSTERDAM

Sociale huurders van Rochdale krijgen tot en met 18 maart 2019 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meld u dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan Lees meer
Vraagprijs:

€ 365.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Sociale huurders van Rochdale krijgen tot en met 18 maart 2019 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meld u dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Ruim 3-kamer appartement op een aantrekkelijke locatie in stadsdeel Westerpark. Vlakbij de Haarlemmerweg, de Kostverlorenkade om de hoek en op korte afstand van de Jordaan!

In het Westerpark treft u diverse gezellige buurtwinkels, cafés en eetgelegenheden aan, waaronder Café restaurant Amsterdam. In de Van Limburg Stirumstraat vindt u een supermarkt en diverse uiteenlopende winkels. Het appartement ligt in de directe nabijheid van het Westerpark met cultureel centrum de Westergasfabriek. U heeft via de Haarlemmerweg een perfecte aansluiting op de Ring (A10). Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer, onder andere bus 18 naar het Leidseplein. De Jordaan en de Haarlemmerdijk zijn op 5 minuten fietsafstand Betaald parkeren voor de deur.

Indeling:
Entree op de tweede verdieping. Hal die toegang biedt tot bijna alle vertrekken, meterkast, keuken met C.V.-kast. Badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Separaat toilet. Ruime woonkamer (circa 21 m²) aan de voorzijde met toegang tot balkon op het zuidwesten. Twee slaapkamers van circa 12 m² en 9 m² aan de achterzijde van de woning. Ruim balkon van circa 10 m² op het zuidwesten.

Berging op de benedenverdieping.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 71 m²;
- Bouwjaar 1975;
- Balkon (circa 10 m²) gelegen op het zuidwesten;
- C.V.-ketel Intergas, bouwjaar 2009;
- Actieve VvE, beheert door Pro VvE beheer;
- Servicekosten circa € 149,- per maand (01/07/2018 - 30/06/2019);
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-09-2055;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Loyens en Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Van der Duijnstraat 75 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten