menu
Home » Woning kopen » Van Cuylenburchstraat 6

Van Cuylenburchstraat 6 - ZWOLLE

Bent u niet bang om uw handen uit de mouwen te steken? Dan is deze bijzondere woning wellicht iets voor u! Deze ruime woning (zgn. Zaagtandwoning) is gelegen in de gezellige wijk Assendorp, nabij het park Lees meer
Vraagprijs:

€ 300.000 k.k.

 • Type

  Geschakelde woning
 • Bouwvorm

  Bestaande bouw
 • Kaveloppervlakte

  292 m²
 • Status

  Verkocht
Vragen? Bel 038-4230610Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Bent u niet bang om uw handen uit de mouwen te steken? Dan is deze bijzondere woning wellicht iets voor u!
Deze ruime woning (zgn. Zaagtandwoning) is gelegen in de gezellige wijk Assendorp, nabij het park “De Wezenlanden” en het centrum van Zwolle. Totale perceeloppervlakte is maar liefst 269 m2!

De zgn. 'Zaagtandwoningen' zijn even bekend als gewild. Mede door de uitstekende ligging en opzet van de wijk vormen de woonblokken een uniek geheel. Trapsgewijs geschakelde woningen staan in een relatief open ruime, met parkachtige doorzichten die zorgen voor een groen karakter. De tuinen liggen aan de voor- en zijkant, stuk voor stuk grote percelen, waardoor het een parkachtige omgeving is en blijft. Een beeldkwaliteitsplan dragen er samen met de bewoners aan bij dat deze bijzondere wijk zijn karakter behoudt! Ook zijn er spelregels voor het aan- of bijbouwen.

Indeling:

Begane grond:
Ruime hal met trapopgang, toegang tot de kelder van circa 12m2, toilet, ruime woonkamer en dichte keuken. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde. De afgesloten keuken beschikt over een doorgang die toegang biedt naar binnenplaats en berging.

1e Verdieping:
Ruime overloop, 3 slaapkamers, in een voormalige (4e) slaapkamer bevindt zich nu de badkamer voorzien van vaste wastafel, separate douche en ligbad. De oorspronkelijke badkamer is nu in gebruik als wasmachineruimte met toilet (zgn. Sanibroyeur)

2e Verdieping:
Vliering

Algemeen
-Projectnotaris Het Notarieel te Zwolle
-Anti-speculatiebeding gedurende twee jaar
-Koper is gedurende twee jaar verplicht het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven;

**De prijs betreft een "bieden vanaf-prijs"**

Ja, ik wil Van Cuylenburchstraat 6 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
038-4230610

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten