menu
Home » Woning kopen » Van Beuningenstraat 133H

Van Beuningenstraat 133H - AMSTERDAM

Licht en sfeervol tweekamerappartement met een grote tuin op het zuidoosten, om de hoek van de Kostverlorenvaart met een gezellig pleintje voor de deur. Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur Lees meer
Vraagprijs:

€ 355.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Licht en sfeervol tweekamerappartement met een grote tuin op het zuidoosten, om de hoek van de Kostverlorenvaart met een gezellig pleintje voor de deur.

Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige buurt waar altijd wat te doen is, maar waar u ook rust en natuur dichtbij huis heeft? Dan is dit de ideale woning! Het Westerpark biedt de perfecte combinatie van de geneugten en diversiteit van de stad, ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en is tegelijkertijd een van de groenste stadsdelen binnen de ring (A10).

In de omgeving vindt u gezellige buurtkroegjes, restaurants en niet te vergeten de Westergasfabriek. Maar ook in de vlakbij gelegen Jordaan en Haarlemmerdijk zijn tal van uitgaansgelegenheden zoals eetcafés en restaurants met gerechten uit bijna alle denkbare keukens, sfeervolle bars en enkele spraakmakende clubs. Het publiek is een diverse mix van studenten, kunstenaars, hoogopgeleiden en de gewone man.

Met het Westerpark in de buurt is er tevens volop ruimte voor sport en recreatie te midden van de natuur: u kunt er wandelen en met mooi weer lekker picknicken. Op ruime grasvelden kan gevoetbald worden en op de openbare tennisvelden slaat u gratis een balletje. Verder biedt het stadsdeel een sportpark, twee sportcentra en een verwarmd buitenzwembad.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus 18 naar het Centraal Station, tramlijn 10 naar het Leidseplein). De Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op vijf fietsminuten afstand. In de omgeving zijn diverse winkels om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen.

Indeling:

Begane grond:
Entree op de begane grond, tochtportaal, separaat toilet met fonteintje, meterkast, hal met toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. De ruime woonkamer die in verbinding staat met de open keuken betreedt u eveneens via de hal. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de badkamer met wastafel en douche gelegen aan de achterzijde van het appartement. In de badkamer treft u een kastruimte met de C.V-installatie, mechanische ventilatie en wasmachine-aansluiting. Vanuit de badkamer en de woonkamer heeft u toegang tot de ruime tuin op het zuidoosten (circa 56 m²) met schuur!

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte circa 55 m²;
- Bouwjaar 1907;
- VvE, professioneel beheerd door Pro VvE beheer;
- Servicekosten circa € 23,-- per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 01-08-2055;
- C.V.-ketel Intergas 2015;
- Dubbele beglazing;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Van Beuningenstraat 133H bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten