menu
Home » Woning kopen » Twee Koningskinderenstraat 3II

Twee Koningskinderenstraat 3II - AMSTERDAM

Buitenkans! Licht en fraai afgewerkt instapklaar driekamerappartement met twee zonnige balkons en een ruime berging op zolder. Indeling: U komt binnen in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Lees meer
Vraagprijs:

€ 285.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Buitenkans! Licht en fraai afgewerkt instapklaar driekamerappartement met twee zonnige balkons en een ruime berging op zolder.

Indeling:
U komt binnen in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer aan de voorzijde van het appartement is ruim van opzet en dankzij de grote raampartijen erg licht. De woonkamer heeft een zijkamer die nu in gebruik is als eetkamer en vanwaar u toegang heeft tot het balkon op het westen. De zijkamer kan eenvoudig worden omgebouwd tot extra slaapkamer. De keurige badkamer met douche en toilet is recent gerenoveerd (2017). De slaapkamer van circa 11 m² is gelegen aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon op het oosten. Aan de achterzijde bevindt zich tevens de nette, moderne keuken, welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Ook vanuit de keuken heeft u toegang tot het aan de achterkant gelegen balkon.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de populaire wijk Bos en Lommer. In deze leuke buurt komen steeds meer hippe winkels, restaurants, cafés en andere hotspots zoals De Biergrill, Spaghetteria, Bar Roseval, Podium Mozaiëk, Het Wilde Westen, Radijs, Bar Baarsch, Terrasmus en Hartje Bos. Zodra u de deur uitloopt vindt u diverse van deze restaurants en (eet)cafés, maar ook allerlei buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. Op korte loop-/fietsafstand vindt u o.a. het Erasmus-, Wester- en Rembrandtpark, maar ook de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan.

Bereikbaarheid:
De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en de Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 47 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Twee balkons (gelegen op het oosten en het westen);
- Ruime berging op zolder (9 m²);
- Actieve en professionele VvE;
- VvE bijdrage € 120,74 per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 31-05-2055;
- Oplevering in overleg.

Ja, ik wil Twee Koningskinderenstraat 3II bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten