menu
Home » Woning kopen » Sumatraplantsoen 9A

Sumatraplantsoen 9A - AMSTERDAM

Zeer royaal en goed ingedeeld 4-kamer HOEK-appartement van 97 m² met balkon op het zuiden in het hart van de Indische Buurt. Door de HOEKligging van het appartement is er mooi uitzicht, veel licht en Lees meer
Vraagprijs:

€ 450.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020-5712712Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Zeer royaal en goed ingedeeld 4-kamer HOEK-appartement van 97 m² met balkon op het zuiden in het hart van de Indische Buurt. Door de HOEKligging van het appartement is er mooi uitzicht, veel licht en privacy. Het appartement ligt aan een groen- en autoluw plantsoen, daarbij zal het uitzicht over het plantsoen niet snel vervelen!

De Indische Buurt is een bruisende, populaire buurt in opkomst en de buurt wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan winkels, horeca (zoals restaurant Wilde Zwijnen, StudioK,en Coffee Company), en recreatiemogelijkheden (Flevopark, Oosterpark, en Park Franckendael). In enkele minuten bent u op de gezellige Dappermarkt, bij het Tropenmuseum of in Artis.
Het Muiderpoortstation is op loopafstand en met de bus,tram of fiets bent u binnen 10 minuten midden in het centrum.

Indeling:
Centrale entree met liftinstallatie, toegang tot de fietsenstalling en vanuit de centrale hal komt u met de lift of trap op de eerste verdieping waar zich de berging bevindt.

Derde verdieping:
Vanuit de entree komt u in de hal vanwaar u toegang vindt tot 3 slaapkamers, het toilet, de badkamer en de woonkamer. De woonkamer is woningbreed zuid georiënteerd en heeft een vrij uitzicht over het plantsoen. De moderne open keuken is voorzien van alle comfort en inbouwapparatuur. Aan de zuidzijde bevindt zich het ruime balkon van ca. 6 m² met vrij zicht over het groene Sumatraplantsoen. De woning is voorzien van twee ruime slaapkamers aan weerszijden van de hal met de derde slaapkamer aan het einde van de hal. De design badkamer is voorzien van een luxe douche/stoomcabine en wastafelmeubel. Naast de badkamer bevindt zich het in dezelfde stijl separate toilet met fonteintje.

Berging en fietsenstalling:
Op de begane grond is er een eigen berging van ca. 5 m² met een hoog plafond die bereikbaar is met lift of trap vanuit de centrale hal. Voor de fietsen is er voor de bewoners een afgesloten algemene fietsenstalling op de begane grond.

Het complex en actieve VvE:
Het complex waarin het appartement zich bevindt, is gebouwd in 1997 en bestaat uit een blok van 20 koopwoningen. De VvE is financieel gezond, wordt professioneel beheerd, functioneert goed met 20 leden in een informele en prettige leefsfeer.

Bijzonderheden:
- Modern 4-kamer HOEKappartement, veel privacy!;
- Woonkamer over gehele woningbreedte;
- Woonoppervlakte ca. 97 m², uniek in de Indische Buurt;
- Balkon op het zuiden;
- Vrij uitzicht over plantsoen;
- CV met een HR ketel uit 2009;
- Bijdrage VvE € 180,80 per maand;
- Erfpacht afgekocht tot en met 2037;
- Volledig geïsoleerd;
- Ligging vlakbij Flevopark, Science Park en winkels aan de Javastraat en Middenweg;
- Lift;
- Afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond;
- Professioneel beheer door Eigen Haard;
- Oplevering kan per direct.

Ja, ik wil Sumatraplantsoen 9A bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten