menu
Home » Woning kopen » Smederij 2

Smederij 2 - AMSTERDAM

Aantrekkelijk tweekamerappartement met tuin pal om de hoek van het IJ in Amsterdam Noord. De gratis pont naar het bruisende centrum van Amsterdam ligt op enkele minuten afstand. In de directe omgeving Lees meer
Vraagprijs:

€ 378.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Aantrekkelijk tweekamerappartement met tuin pal om de hoek van het IJ in Amsterdam Noord. De gratis pont naar het bruisende centrum van Amsterdam ligt op enkele minuten afstand.

In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels en het grote winkelcentrum aan het Buikslotermeerplein is op fietsafstand. Boven het IJ is van alle kanten goed bereikbaar. Met de auto zit u binnen enkele minuten op de A10. De Coentunnel (afslag S118 Oostzanerwerf) en Zeeburgertunnel (afslag S115 Nieuwendam /S116 Volendam) verbinden Noord met Amsterdam-West en Amsterdam-Oost. De IJ-tunnel biedt automobilisten een directe aansluiting op de Amsterdamse binnenstad. De Noord/Zuidlijn rijdt en het station op het Buikslotermeerplein is op fietsafstand.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis. Entree op de begane grond.

Via de hal heeft u toegang tot bijna alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement ligt de slaapkamer en keuken met wasmachine-aansluiting. In de midden van het appartement treft u de badkamer met toilet, wastafel en douche. Kastruimte bereikbaar vanuit de hal. Aan de achterzijde van de woning heeft u toegang tot de ruime achtertuin op het oosten (circa 42 m²). De separate berging (circa 5 m²) is ook toegankelijk vanuit de tuin. Tevens bevindt de kast met C.V.-installatie zich in de woonkamer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 54 m²;
- Bouwjaar 1985;
- Tuin op het oosten;
- C.V.-ketel Intergas 2016;
- Servicekosten circa € 71,-- per maand (bijdrage tot 30-06-2019);
- VvE, professioneel beheerd door Pro VVE Beheer;
- Erfpacht afgekocht tot 16-02-2034;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Smederij 2 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten