menu
Home » Woning kopen » Poseidonsingel 90 - Almere

Poseidonsingel 90 - Almere

Dit prachtige 3 kamer appartement is gelegen op de derde verdieping in Almere Poort. Aan de Poseidonsingel zijn verschillende winkels en horecagelegenheden. Naast het complex is een bushalte met goede Lees meer

€ 250.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 036 533 00 77Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Dit prachtige 3 kamer appartement is gelegen op de derde verdieping in Almere Poort. Aan de Poseidonsingel zijn verschillende winkels en horecagelegenheden. Naast het complex is een bushalte met goede verbinding naar het NS-station Almere-Poort. Met de auto bereikt u gemakkelijk de A6 voor een snelle verbinding naar zowel Amsterdam als het Gooi. De natuur, het water en het bos zijn nabij gelegen. Het stadsdeel Almere-Poort is gelegen aan het Pampushout en het Almeerderstrand. Het strand en het bos zijn dan ook makkelijk met de fiets bereikbaar. Verder zijn er 2 stadsparken in Almere-Poort, te weten het Cascadepark en het Homeruspark.

Begane grond:
entree, lift/trappenhuis, toegang tot berging en de parkeerplaats.

3e verdieping:
entree, meterkast, toilet met fonteintje, 2 slaapkamers, keuken met inbouwapparatuur te weten, afzuigkap, oven, vaatwasmachine en spoelbak, kleine bijkeuken voor de aansluitingen wasmachine, ruime woonkamer, zonnig balkon, volledig betegelde badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Projectnotaris Trip Notarissen;
- Actieve VvE;
- Berging op de begane grond;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende bepaalde periode);
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Vragen? Jessica van der Meulen helpt je graag!

Ja, ik wil Saturnussingel 502 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten