menu
Home » Woning kopen » Roderveld 43

Roderveld 43 - LELYSTAD

Op Buitenhof bieden wij u deze Twee-onder-één-kap woning aan, waarbij de bouw eind van dit jaar van start gaat! De woning staat op een kavel van 338 m² en heeft een woonoppervlakte van ca. 130 m² én Lees meer

€ 316.000 v.o.n.

 • Type

  2-onder-1-kapwoning
 • Bouwvorm

  Bestaande bouw
 • Kaveloppervlakte

  338 m²
 • Status

  Verkocht
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Op Buitenhof bieden wij u deze Twee-onder-één-kap woning aan, waarbij de bouw eind van dit jaar van start gaat! De woning staat op een kavel van 338 m² en heeft een woonoppervlakte van ca. 130 m² én een aangebouwde garage van ca. 15 m².

Indeling:

Begane grond:
Hal met toilet voorzien van wandcloset en fonteintje, meterkast, trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Straatgerichte woonkamer van ca. 23 m². Tuingerichte keukenruimte van ca. 13 m². Deze indeling is in overleg met aannemer te wijzigen, wellicht gaat de voorkeur juist uit naar een straatgerichte keukenruimte en tuingerichte woonkamer. Tevens zijn er in overleg meerdere opties mogelijk, onder andere: uitbouw, bijkeuken, dubbele deuren, vergrote garage, carport, of andere wensen welke u wellicht heeft.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie in grootte variërende slaapkamers en badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een douchehoek, toilet en wastafel. Het tegelwerk is tot het plafond aangebracht. Ook deze ruimte is in overleg met aannemer aan passen naar uw wensen. Trapopgang naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Vrij in te delen (open) zolder (ca. 24 m² oppervlakte vanaf 1,50 meter hoogte) met aansluiting wasmachine, CV-ketel en ventilatie-unit.


Voor de volledigheid:
- De aangeboden woning betreft de rechter(!)woning op de plattegrond.
- Het adres is helaas niet volledig juist, daar het juiste huisnummer nog niet is afgegeven door de Gemeente Lelystad.De 'Brummelhuis Alles-Kan-Twee-onder-één-kap-woning'

Brummelhuis heeft een prachtige twee-onder-één-kap woning ontwikkeld waarbij uw woonwensen centraal staan. Dit houdt in dat vrijwel alles aangepast kan worden naar uw wensen. De start van de bouw zal eind 2018 plaats gaan vinden.

Stelt u zich het volgende eens voor: met een mooie kavel op Buitenhof op het oog en een hoofd boordevol ideeën ontwerpt u samen met een architect uw eigen huis. Uw woonwensen zijn daarbij de grote inspiratiebron. Vervolgens heeft u niet de zorgen als het huis gebouwd wordt omdat alles voor u geregeld wordt. Dat lijkt een droom. Maar het is de Alles-Kan-Twee-onder-één-kap-woning.

Hoe wilt u wonen? Een Alles-Kan-Twee-onder-één-kap-woning is een uniek huis dat u samen met Brummelhuis ontwerpt en bouwt. We noemen het zo omdat alle ideeën over hoe u wilt wonen én leven op tafel komen. En hiervoor in het ontwerp meestal de juiste plek en mooiste ruimte gevonden worden. Uw persoonlijke woonwensen worden vertaald naar een uniek huis dat echt eigen is. U heeft uw persoonlijke woonwensen, Brummelhuis de kennis en ervaring!

Samen met Brummelhuis maakt u uw droomhuis werkelijkheid. Zonder zorgen. Niet alleen het huis is bijzonder, ook de weg er naar toe. Het ontwerpen en bouwen van een huis moet een feestje zijn, vinden wij. Daarom nemen we u alle zorgen uit handen en regelen alles voor u. Wij staan u bij met raad en daad, van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutel. Samen met u maken we het huis van uw leven. Hoe mooi het ook is om droomhuizen te realiseren, we zijn en blijven praktisch. We halen kinken uit kabels, sturen beren van de weg en gooien valkuilen dicht. In alles wat we doen zijn we efficiënt en effectief.


Omgeving:

Wilt u graag buiten wonen en toch alle voorzieningen binnen handbereik hebben? Dan is dit unieke villapark iets voor u. Voor levensgenieters die samen of met het gezin kiezen voor luxe, groen, comfort en veiligheid. Villapark Buitenhof ligt tussen de Runderweg en de Oostervaart, aan de oostrand van Lelystad. Rustig en landelijk, maar toch centraal. Niet alleen de woonwijk zelf, ook de omgeving biedt veel ruimte en groen, waaronder bossen, water en uitgestrekte weilanden. Er is tevens een groot netwerk van fiets- en wandelpaden en liefhebbers van watersporten kunnen hun hart ophalen op het nabijgelegen IJssel- en Markermeer. Ondanks alle ruimte en natuur zijn toch ook de voorzieningen van een grote stad dichtbij. Een basisschool en een supermarkt vindt u in de naastgelegen wijk De Voorhof, op slechts twee kilometer fietsen. Met de bus die vlakbij het villapark stopt, bent u in een mum van tijd in het centrum van Lelystad. Buitenhof is een villapark met één centrale toegang. In het centrum van het villapark vindt u niet alleen een overdekt zwembad, restaurant, kapsalon, fitnessruimte, fysiopraktijk en speelveld voor de kinderen. Er is ook een aantal golfholes aangelegd. Daarnaast komt er een knusse haven voor kleine schepen of sloepen evenals tennisbanen.

Ja, ik wil Roderveld 43 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten