menu
Home » Woning kopen » Rengerskerkestraat 32

Rengerskerkestraat 32 - AMSTERDAM

Verrassend ruim drie kamer appartement, gelegen op de derde verdieping, ca. 94 m² woonoppervlak met balkon gelegen op het zuiden, eigen ruime berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats. Het Lees meer
Vraagprijs:

€ 315.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Verrassend ruim drie kamer appartement, gelegen op de derde verdieping, ca. 94 m² woonoppervlak met balkon gelegen op het zuiden, eigen ruime berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats.

Het appartement maakt deel uit van het nieuwbouwproject “Nieuw Zeeland” te Amsterdam Osdorp. Dit gebouw, 'de Plaat', onderscheidt zich van de andere gebouwen door het feit dat dit gebouw alleen bestaat uit koopwoningen en de parkeergarage uitsluitend toegankelijk is voor de bewoners van dit gebouw. Via de lift is het appartement eenvoudig vanuit de parkeergarage bereiken.

De gehele omgeving kenmerkt zich door de vele nieuwbouw, het mooie winkelaanbod, parken, de Sloterplas, het winkelcentrum van Osdorp en is tevens strategisch gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer (tram en bus). Tevens zijn kinderopvang, en (basis)scholen in de directe omgeving gelegen.

Indeling:
De auto kan veilig worden geparkeerd in de afgesloten overdekte parkeergarage met privé parkeerplaats. Tevens is hier ook de ruime berging gelegen.

Ruime hal met toegang naar alle vertrekken. Toilet met wandcloset, twee slaapkamers welke beide toegang geven tot het balkon. Ruime badkamer voorzien van een douche en wastafel.
Lichte en ruime woonkamer met deur naar het balkon. Het balkon (10 m²) is mooi op het zuiden gelegen. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is van alle benodigde apparatuur voorzien.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2010;
- Woonoppervlakte circa 94 m² NEN2580 meetrapport aanwezig;
- Inpandige berging en eigen berging in de kelder;
- Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage;
- Erfpacht afgekocht tot 31-01-2058;
- Servicekosten € 143,50 voor de woning met parkeerplaats;
- Actieve VvE, beheerd door een professionele VvE Beheerder;
- Aanvaarding in overleg.

Ja, ik wil Rengerskerkestraat 32 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten