menu
Home » Woning kopen » Razeil 25

Razeil 25 - ALMERE

***De getoonde prijs van € 210.000 k.k. dient te worden gezien als een bieden-vanaf prijs. De vraagprijs is gesteld op €222.500,00 k.k.*** Indien u de bedrijfsruimte wilt bezichtigen dan nodigen Lees meer
Bieden vanaf:

€ 210.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht onder voorbehoud
BrochureVragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten
Beleef in 360º

Plattegrond

Over de woning

***De getoonde prijs van € 210.000 k.k. dient te worden gezien als een bieden-vanaf prijs. De vraagprijs is gesteld op €222.500,00 k.k.***

Indien u de bedrijfsruimte wilt bezichtigen dan nodigen wij u van harte uit voor het kijkmoment welke staat gepland.
Meld u hiervoor aan via ons kantoor.

In Noorderplassen-West ligt het object Groen en Grijs waarvan wij u de 3e verdieping mogen aanbieden. Het gaat hier om een ruimte van ca. 167m² die op dit moment in gebruik is als kantoorruimte maar u de mogelijkheid biedt om hier een mooi, ruimt appartement van te maken. De ruimte beschikt over een pantry, 2 toiletruimtes waar u van 1 ruimte eventueel een badkamer kunt creëren. Tevens beschikt u over 1 parkeerplaats die bij de vraagprijs is inbegrepen.

Noorderplassen-West is de meest waterrijke wijk van Almere Stad en met het meeste bos. Uniek gelegen tussen de Noorderplassen met 240 hectare open water en bestaand bos. Een sluis biedt doorvaart naar het Markerkmeer, het bos is een uitloper van het uitgestrekte Pampushout met wandelen fietspaden. In de wijk is de kwaliteit van het omliggende landschap overal te herkennen. De wijk heeft twee basisscholen, kinderopvang, een gezondheidscentrum en een eigen buurtwinkelcentrum. De Noorderplassen heeft een directe verbinding met de rijksweg A6 via de Hoge Ring.

Deze ruimte biedt u buiten de mogelijkheid tot wonen ook de diverse gebruiksmogelijkheden zoals kantoor, fitness, gezondheidsdoeleinden of fysiotherapie.

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- Lift aanwezig;
- VVE Bijdrage (2018) € 216,73 per maand
- 1 parkeerplaats bij de vraagprijs inbegrepen;
- Aanvaarding per direct.
Vragen? Niels Orij kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik wil Razeil 25 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten