menu
Home » Woning kopen » Postjesweg 318

Postjesweg 318 - AMSTERDAM

Riant wonen aan de Postjesweg in Amsterdam Nieuw-West Altijd al gedroomd van een loft, luxe appartement of penthouse? Op een prachtige plek, aan de rand van de stad, in de Amsterdamse wijk Overtoomse Veld Lees meer
Koopsom:

€ 525.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Riant wonen aan de Postjesweg in Amsterdam Nieuw-West
Altijd al gedroomd van een loft, luxe appartement of penthouse? Op een prachtige plek, aan de rand van de stad, in de Amsterdamse wijk Overtoomse Veld wordt het fantastische woongebouw New West gerealiseerd: Green Urban Living. Bijzondere architectuur met een sfeervolle groene binnentuin, dat is waar New West voor staat!

Een markant gebouw met een bijzondere architectuur midden in Amsterdam Nieuw-West! Met een hoogte van meer dan 40 meter, gelegen op de hoek van de Postjesweg en het nieuw aan te leggen spoorpark, zal het een duidelijk herkenningspunt worden.

De bereikbaarheid van New West is met zowel het openbaar vervoer als met de auto uitstekend. Het metrostation ligt om de hoek. En niet te vergeten, binnen 20 minuten fietsen ben je in hartje Amsterdam!
Liever niet met de fiets? De metro rijdt in een kwartier naar het centrum. Ook zijn er meerdere buslijnen naar buurten in de stad. Via station Lelylaan zijn alle treinverbindingen bereikbaar en ook met de auto is het makkelijk reizen: New West ligt dichtbij de ringweg A10.

Woongebouw New West is zeer aantrekkelijk gelegen in de Amsterdamse wijk Overtoomse Veld. Dit is de toekomst: net buiten de binnenstad wonen, alle voorzieningen in de buurt, parkeren en groen vlakbij en toch is het centrum op nog geen 20 minuten fietsafstand. Overtoomse Veld is een gebied met veel potentie, die als uitbreidingsgebied van het centrum een nieuwe focus gaat krijgen. Overtoomse Veld volgt hiermee de vernieuwing van de aangrenzende Baarsjes. De omgeving van New West is volop in ontwikkeling. Steeds meer nieuwe creatieve bottom-up initiatieven ontplooien zich in het gebied. Overal wordt gewerkt aan cultuur, horeca, groen, winkelgelegenheden en gevarieerd wonen.

Een prachtig gebouw en tevens een actieve ontmoetingsplek voor de buurt en nieuwe bewoners. Zo zal Coffeemania, die zich in het gebouw gaat vestigen, het hippe buurtcafé worden. De begane grond van New West biedt de mogelijkheid aan ondernemers om zich hier te gaan vestigen. Ook wordt ruimte gemaakt voor een culturele hotspot met expositieruimte.

Stadswonen anno nu
New West is een plek waar je kunt wonen en werken en waar de inspiratie nooit ver weg is. De begane grond van New West biedt de mogelijkheid aan ondernemers om zich hier te gaan vestigen.
Zo zal Coffeemania, die zich in het gebouw gaat vestigen, het hippe buurtcafé worden.

Stap je woonhuis of werkplek uit en geniet van de levendige sfeer. Onderweg naar je werk bestel je nog even een goede latte macchiato en sandwich. Heb je na het werk even geen zin meer om te koken? Leuke restaurantjes zijn dichtbij. Goed geregeld!

Een terrasje pakken of snel een boodschap doen, even samen koffiedrinken, het kan lopend of op de fiets. De voorzieningen binnen Amsterdam Nieuw-West zijn talrijk. Er is kinderopvang, veel scholen, een bibliotheek, bioscoop en theater, winkels en natuur. Dat maakt Nieuw-West tot een bruisend gebied, waar je kunt winkelen, recreëren, ontmoeten, eten en van cultuur kunt genieten. De komende jaren wordt de wijk door allerlei nieuwe ontwikkelingen alleen nog maar leuker. Steeds meer nieuwe creatieve bottom-up initiatieven ontplooien zich in het gebied.

Je woont in de stad, maar de wijk wordt gekenmerkt door veel groen in de vorm van parken en kades.

Woongebouw New West ligt dichtbij alle voorzieningen met daarnaast het Rembrandpark, Sloterpark en het geplande nieuwe Spoorpark om de hoek. Rondom de Sloterplas kunnen joggers een rondje lopen. Overal liggen mooie fietspaden en in de Sloterplas is een watersportcentrum gevestigd. Nieuw-West is een heerlijke wijk om te wonen en recreëren!

Royaal op de hoogte
Prachtig appartement, royaal op hoogte Een heerlijk appartement in Amsterdam-West heeft alles wat je wenst. Gelijkvloers wonen met een prachtige afwerking. Soms met een dubbel terras, waarmee je zowel vanuit je slaapkamer als je woonkamer zo naar buiten loopt. De royale glazen gevels zorgen voor een overvloed aan daglicht. Heerlijk licht en ruim.

Gloednieuw, verpakt in mooie materialen, met een moderne uitstraling en stoere vormen, dat is New West. Het woongebouw New West kreeg zijn vorm op de tekentafels van het gerenommeerde architectenbureau van “Olaf Gipser Architects”. Hij bedacht een ontwerp met een stedelijk karakter, maar achter deze stedelijkheid is een sfeervolle gemeenschappelijke groene binnentuin gecreëerd. Integratie van architectuur en natuur!

“Als architect kijk je altijd met nieuwe ogen naar een wijk”, zegt Olaf Gipser. Welke oude en nieuwe kwaliteiten kun je naar boven halen? Hoe kun je de bestaande stedelijke structuur herwaarderen en hier meer kwaliteit aan geven? Het resultaat vind je in de lofts, appartementen, penthouses en ateliers van New West.

In contrast met de stoere stedelijke buitenzijde heeft de binnenzijde een kleinschalig en intiem karakter.

De binnenhof van New West wordt gevormd door een sfeervolle binnentuin, welke bestaat uit verschillende zones. De prachtige binnentuin van New West bestaat uit verschillende zones. Een bloemrijke zone met een berkenboom en open water met riet aan de zuidkant. De wisselende kleuren en geuren van de planten maken de sensuele sfeer van deze stedelijke oase compleet.

De sfeervolle binnenhof levert een bijdrage aan de multiculturele sfeer in het gebouw en biedt een plek van identiteit en rust.

Een energiezuinige woning
De woningen van New West zijn zeer energiezuinig en hoogwaardiger dan Energielabel A++++. Ze hebben een energie prestatiecoëfficiënt lager dan 0,2, onder andere door hoogwaardig isolatie en HR+++ isolerende beglazing (triple glas). Daarnaast worden de navolgende technische oplossingen toegepast:

Nagenoeg het gehele plattedak van New West wordt voorzien van zonnepanelen. Een zonnepaneel (of PV paneel) is een paneel dat zonne- energie omzet in elektriciteit. De zonnepanelen worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Hierdoor ben je jouw eigen energieleverancier.

Het woongebouw New West wordt voorzien van een zedem dak (groen dak). Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de opvang van regenwater én wordt het rendement van de zonnepanelen verbetert.

Vloerverwarming
Heerlijk op je blote voeten door de kamer. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige temperatuur. Duurzaam en bovendien heel comfortabel!

New West zal een bijdrage leveren aan het behoud van bijen, door het plaatsen van een bijenhotel. Tevens worden aan de westgevel, aan de onderzijden van de uitkragende verdiepingen, huisvesting voor vleermuizen en vogels aangebracht en dragen daarmee bij aan de ecologische betekenis van het spoorpark.

Materialen
Het woongebouw wordt gebouwd met materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzaam geproduceerd (F.S.C.) hout, materialen toegepast met een lange levensduur en zeker niet onbelangrijk er worden materialen toegepast die weinig onderhoud vergen.

Een investering voor de toekomst
New West is een bijzonder duurzaam woongebouw, dat past bij de huidige eisen en wensen. Een duurzaam woongebouw betekent een besparing van het milieu, weinig onderhoud, maximaal plezier van je woning en een investering voor de toekomst! En…. over de extra besparing op de energienota hebben we ’t dan nog even niet.

Ja, ik wil Postjesweg 318 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten