menu
Home » Woning kopen » Ploegschaar 0ong

Ploegschaar 0ong - BIDDINGHUIZEN

Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein "Oldebroekerweg" is aan de Ploegschaar deze strook woon-werkkavels gelegen. De kavels zijn nabij het centrum van Biddinghuizen gelegen met goede uitvalswegen Lees meer
Koopsom:

€ 109 k.k.

  • Bouwvorm

    N.v.t.
  • Kaveloppervlakte

    17384 m²
  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0321-336111Bezichtigen Terug naar resultaten

Over de woning

Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein "Oldebroekerweg" is aan de Ploegschaar deze strook woon-werkkavels gelegen. De kavels zijn nabij het centrum van Biddinghuizen gelegen met goede uitvalswegen naar Zwolle, Harderwijk, Amersfoort, Lelystad en Amsterdam.

Deze woon-/werkkavels biedt u de mogelijkheid om uw eigen kavelgrootte te bepalen en uw eigen privé en bedrijfsmatige wensen in te vullen.

U koopt met deze optie meters grond aan de Ploegschaar, voor € 109,- per vierkante meter en kosten koper. U kunt binnen het plan zoveel grond afnemen als u wilt.

De bouw van een hal en van de woning verzorgt u zelf. U kunt beginnen wanneer u zelf wilt, u kunt zelfs besluiten om de woning nooit te bouwen, of later. Bijvoorbeeld als uw eigen woning nog verkocht moet worden.

De eerder genoemde prijs per vierkante meter wordt met 3,5% op jaarbasis geïndexeerd vanaf 01-01-2018 tot het moment van afname van de grond.

Genoemde prijs betreft een prijs gebaseerd op afname van het minimale aantal m2 van 745 m2 grond.

Binnen dit bestemmingsplan zijn er veel mogelijkheden om uw wensen en eisen te (laten) verwezenlijken, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen uit:
- de grootte van uw kavel
- de grootte van uw woning
- de grootte van uw bedrijfshal
- het later of niet bouwen van uw woning, waardoor u geen dubbele woonlasten heeft

In de media zijn ter indicatie voorbeelden van reeds bebouwde kavels weergegeven.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie te ontvangen van de bebouwingsbepalingen en mogelijkheden, dan kunt u contact op nemen met Makelaardij Van der Linden, telefoonnummer: 0321-336111.

Ja, ik wil Ploegschaar 0ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0321-336111

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Dronten
Terug naar de zoekresultaten