menu
Home » Woning kopen » Ploegschaar 0ong

Ploegschaar 0ong - BIDDINGHUIZEN

Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein "Oldebroekerweg" is aan de Ploegschaar deze strook woon-werkkavels gelegen. De kavels zijn nabij het centrum van Biddinghuizen gelegen met goede uitvalswegen Lees meer
Koopsom:

€ 275.000 k.k.

  • Bouwvorm

    N.v.t.
  • Kaveloppervlakte

    17384 m²
  • Status

    Beschikbaar
Vragen? Bel 0321-336111Bezichtigen Terug naar resultaten

Over de woning

Op een fraaie locatie op het bedrijventerrein "Oldebroekerweg" is aan de Ploegschaar deze strook woon-werkkavels gelegen. De kavels zijn nabij het centrum van Biddinghuizen gelegen met goede uitvalswegen naar Zwolle, Harderwijk, Amersfoort, Lelystad en Amsterdam.

Deze woon-/werkkavels biedt u de mogelijkheid om uw eigen kavelgrootte te bepalen en uw eigen privé en bedrijfsmatige wensen in te vullen.

Het plan biedt de mogelijkheid tot 3 keuzen:

Optie 1: U koopt een kavel grond voor € 105,00/m2 kosten koper. U bepaald zelf de grootte en kunt binnen het plan zoveel grond afnemen als u wenst. De bouw van een hal en van de woning verzorgt u zelf. U kunt beginnen wanneer u zelf wilt en u kunt zelfs besluiten om de woning later of nooit te bouwen. Bijvoorbeeld als uw eigen woning nog verkocht moet worden.

Optie 2: U koopt een kavel met een grootte van bijvoorbeeld 745m² en een hal van 200m². De aannemer die uw hal bouwt en waar u de hal van koopt is betreft H. Hardeman B.V. uit Veenendaal. U maakt uw wensen bij de aannemer bekend en sluit met deze aannemer de aanneemovereenkomst af. Natuurlijk kunt u uw eigen hal (laten) bouwen.

Optie 3: U koopt een kavel met een grootte van bijvoorbeeld 745m², waarop u een hal van 200m² en een vrijstaande woning laat bouwen. De aannemer die uw hal bouwt is H. Hardeman B.V. uit Veenendaal en de aannemer die uw woning bouwt is U. Veenstra uit Harkema. U maakt uw wensen bij de aannemers bekend en sluit met deze aannemers de aanneemovereenkomsten af. Natuurlijk kunt u uw eigen hal en/of woning (laten) bouwen.

Binnen dit bestemmingsplan zijn er veel mogelijkheden om uw wensen en eisen te (laten) verwezenlijken, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen uit:
- de grootte van uw kavel
- de grootte van uw woning
- de grootte van uw bedrijfshal
- het later of niet bouwen van uw woning, waardoor u geen dubbele woonlasten heeft.

In de media zijn ter indicatie voorbeelden van reeds bebouwde kavels weergegeven.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie te ontvangen van de bebouwingsbepalingen en mogelijkheden, dan kunt u contact op met Makelaardij Van der Linden

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Ja, ik wil Ploegschaar 0ong bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0321-336111

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Dronten
Terug naar de zoekresultaten