menu
Home » Woning kopen » Pieter Calandlaan 226F

Pieter Calandlaan 226F - AMSTERDAM

Ruim en licht driekamerappartement van circa 79 m² gelegen op de 6e verdieping van een goed verzorgd appartementencomplex, gebouwd in 2006. Het appartement beschikt over een geweldig en ruim balkon gelegen Lees meer
Vraagprijs:

€ 285.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Ruim en licht driekamerappartement van circa 79 m² gelegen op de 6e verdieping van een goed verzorgd appartementencomplex, gebouwd in 2006. Het appartement beschikt over een geweldig en ruim balkon gelegen op het zuiden van circa 16 m². Vanaf dat balkon is er een schitterend uitzicht over de stad. Al deze zaken bij elkaar zorgen voor een optimaal woongenot!

Ligging
Het complex ligt in de wijk De Aker aan de Pieter Calandlaan, welke de laatste 2 decennia geheel vernieuwd is. De woning is ideaal gelegen met een winkelcentrum aan het Ecuplein op loopafstand voor uw dagelijkse boodschappen. Verder zijn er uitstekende verbindingen naar het centrum van Amsterdam met tramlijn 1 en de buslijnen 63 en 283. Daarnaast wordt er gewerkt aan een snelle busverbinding naar Schiphol (de Westtangent), waarvan de halte aan het einde van de straat komt. Diverse uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9 en A10, zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau en de lift naar de 6e verdieping.

Zesde verdieping
De hal biedt toegang tot alle vertrekken van het appartement. De meterkast bevindt zich in de hal. Links en rechts van de hal bevinden zich de beide royale slaapkamers van respectievelijk circa 8 m² en circa 13 m², gelegen aan de achterzijde. In het midden van het appartement ligt de badkamer, welke is voorzien van een douche en wastafel. Er is een separaat toilet met wastafel en fonteintje. Tegenover de badkamer en het toilet bevindt zich een ruime berging waarin de wasmachine en C.V.-ketel geplaatst zijn. De ruime en lichte woonkamer ligt aan het einde van de hal en biedt toegang tot het ruime balkon op het zuiden. Vanuit de woonkamer komt u in de moderne, semi-open keuken met diverse inbouwapparatuur.

Ruim balkon van circa 16 m² gericht op het zuiden en in de onderbouw is een eigen berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 78,6 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 2006;
- Zeer ruim balkon van 16,3 m² gelegen op het zuiden;
- Eigen berging in onderbouw;
- Actieve en professioneel beheerde VvE;
- Servicekosten € 142,05 per maand (appartement en berging);
- Erfpacht afgekocht tot 01-04-2054;
- Winkelcentrum Ecuplein met divers winkelaanbod op loopafstand;
- Openbaar vervoer (tram en bus) voor de deur en nabij uitvalswegen;
- Zeer goede verbinding met Schiphol en het centrum van Amsterdam;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2054. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente (ingevuld met de WOZ waarde met peildatum 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is) en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2054: € 162,- per jaar (exclusief indexering vanaf 2017);
- Eeuwigdurend tijdvak afkopen: u betaalt na voldoen van dit bedrag nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: € 2.779,- direct;
Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Pieter Calandlaan 226F bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten