menu
Home » Woning kopen » Parkresidentie type Bogey 0ong

Parkresidentie type Bogey 0ong - DRONTEN

Park Residentie Dronten verrijst in een bosrijk en parkachtig gebied. De locatie wordt omsloten door een brede bomenrij, waardoor deze kan worden gezien als een ‘groene kamer’. Door de op de locatie Lees meer
Koopsom:

€ 472.400 v.o.n.

  • Type

    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Brochure PrijslijstVragen? Bel 0321-336111Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Park Residentie Dronten verrijst in een bosrijk en parkachtig gebied. De locatie wordt omsloten door een brede bomenrij, waardoor deze kan worden gezien als een ‘groene kamer’. Door de op de locatie aanwezige kwaliteiten te versterken en te kiezen voor een bijzondere verkaveling ontstaat een uniek park en een leefomgeving die zijn weerga niet kent.

De villa’s zijn gesitueerd op een terrein van 52 hectare in het zuiden van Dronten, waarvan overigens niet meer dan 11 hectare wordt bebouwd. Kenmerkend voor de villa’s is de ongekende flexibiliteit in uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Het spreekt vanzelf dat villa’s van dit niveau hun kwaliteit mede vertalen in ruimte.

In de woonomgeving worden niveauverschillen gerealiseerd door de woningen op terpen te bouwen. Een brede lanenstructuur, een erfafscheidende heg op de terp en kolommen als markering van de oprijlaan brengen eenheid in de openbare ruimte.

De ruime kavels - vanaf 800 m2 - laten elke woning op Parkresidentie volledig tot zijn recht komen. Dat past ook bij de allure die de onder architectuur gebouwde huizen uitstralen. In de stratenopzet is een mooie mix gecreëerd tussen de onderlinge verbondenheid en gevoel van privacy. De villa's zijn zo gesitueerd dat de grote ramen zich vooral aan de tuinzijde bevinden.

Het onderhoud van de buitenruimte wordt ondergebracht in een stichting. De bewoners van Park Residentie Dronten zijn lid van de stichting en daarmee (gedeeltelijk) eigenaar van de buitenruimte. Door het lidmaatschap van de stichting heeft iedere eigenaar de daarbij behorende privileges, plichten en zeggenschap. Op deze manier blijft de bijzondere inrichting van Park Residentie Dronten ook in de toekomst gewaarborgd.

Park Residentie Dronten geeft direct aansluiting op de N 305 en N 307 en vervolgens de A6. Hiermee is het landelijke wegennet volledig ontsloten.

In dit project zijn 2 typen beschikbaar:
- Type Birdie vanaf € 466.700,-- v.o.n.
- Type Bogey vanaf € 472.400,-- v.o.n.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Ja, ik heb interesse in Parkresidentie type Bogey 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0321-336111

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Dronten
Terug naar de zoekresultaten