menu
Home » Woning kopen » P. Lieftinckstraat 53

P. Lieftinckstraat 53 - AMSTERDAM

Deze ruime en lichte eengezinswoning met voortuin en ruime achtertuin op het zuiden ligt in de rustige kindvriendelijke woonwijk Amsterdam Geuzenveld. De woning ligt in een rustige wijk van Geuzenveld, Lees meer
Vraagprijs:

€ 365.000 k.k.

 • Type

  Tussenwoning
 • Bouwvorm

  Bestaande bouw
 • Kaveloppervlakte

  112 m²
 • Status

  Verkocht onder voorbehoud
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Deze ruime en lichte eengezinswoning met voortuin en ruime achtertuin op het zuiden ligt in de rustige kindvriendelijke woonwijk Amsterdam Geuzenveld.

De woning ligt in een rustige wijk van Geuzenveld, gekenmerkt door veel groen en water. Naast betaalbare woningen heeft deze buurt het winkelcentrum om de hoek, volop recreatiemogelijkheden zoals het Sloterpark, maar ook scholen, sportaccommodaties en buurtcentra treft u aan op loopafstand en de Tuinen van West liggen om de hoek!

Het openbaar vervoer brengt u snel vanaf uw huis naar de stad of naar het station. Met de auto is de wijk prima bereikbaar, er zijn diverse parkeermogelijkheden rondom het complex en parkeren is gratis.

Indeling:

Begane grond:
Via de entree van de woning komt u in de hal met aan de rechterzijde het toilet en de rechte trap naar de eerste verdieping. De ruime en lichte woonkamer (circa 25 m²) geeft u toegang tot de keuken en de diepe tuin (circa 47 m²) op het zuiden. In de tuin ligt een afzonderlijke berging van circa 6 m². Trapkast bereikbaar vanuit de woonkamer en meterkast aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Via de trap komt u op de overloop terecht, op deze verdieping bevinden zich twee ruime, lichte slaapkamers van respectievelijk circa 13 m² en 15 m². Tevens treft u de badkamer met wastafel, douche, toilet en wasmachine-aansluiting aan.

Vliering:
Vaste trap naar de zolder (circa 16 m²) waar de C.V.-installatie en mechanische ventilatie zijn geplaatst. Hier kunt u gemakkelijk een derde slaapkamer creëren.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 102 m²;
- Bouwjaar 1990;
- Voortuin en ruime achtertuin (circa 47 m²) op het zuiden;
- Afzonderlijke berging in de tuin;
- C.V.-ketel HR Intergas;
- Erfpacht vooruitbetaald tot 16-02-2042;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar en 3 maanden;
- Projectnotaris Schut van Os notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil P. Lieftinckstraat 53 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten