menu
Home » Woning kopen » James Cookroute 41 - Almere

James Cookroute 41 - Almere

Deze knusse hoekwoning is vrij gelegen en heeft een eigen parkeerplaats. Hier kan je onbezorgd wonen doordat het onderdeel uitmaakt van een verening van eigenaars welke voor oa. het onderhoud en verzekering Lees meer

€ 269.800 k.k.

  • Type

    Eindwoning
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 036 533 00 77Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Deze knusse hoekwoning is vrij gelegen en heeft een eigen parkeerplaats. Hier kan je onbezorgd wonen doordat het onderdeel uitmaakt van een verening van eigenaars welke voor oa. het onderhoud en verzekering van het opstal zorgdragen.

Wat betreft ligging, is deze locatie ideaal! Almere Poort is een levendig stadsdeel aan de rand van Almere, op een steenworp van Amsterdam en het Gooi. Het centrum van Almere Poort biedt diverse voorzieningen en de winkelstraat met diverse winkels, supermarkt en wekelijkse markt zijn zelfs op loopafstand. De jachthaven in het DUIN gebied wordt verder ontwikkeld tot een prachtige haven met een eigen boulevard en bijbehorende voorzieningen. Het bijzondere van juist deze locatie is dat ondanks de ligging nabij vele voorzieningen ook het strand en het bos op loop- en fietsafstand zijn.

Uiteraard biedt het centrum van Almere vele winkels en restaurants welke met de auto, maar ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Almere Poort heeft een eigen treinstation en heeft daarmee een zeer goede verbinding en bereikbaarheid met grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Zwolle.

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanaf prijs.

Begane grond
Entree. Hal, toilet en meterkast. Tuingerichte woonkamer met openslaande deuren. De woonkeuken aan de voorzijde is voorzien van hoekopgestelde keuken en heeft eveneens dubbele deuren naar een terras aan de voorzijde.
Dankzij de hoekligging kan je genieten van een zonnige achtertuin. Vanuit de tuin is ook het binnenterrein (afgesloten dmv slagboom) met eigen parkeerplaats bereikbaar.

Verdieping
Overloop met toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en ook is hier het witgoed opgesteld.


Leuke en nuttige informatie:
- cascadepark.nl
- kindercentrumalmere.nl
- homerusmarkt.nl
- takeabreakalmere.nl
- stadennatuur.nl
- vvvalmere.nl
- duin.nl
Vragen? Jessica van der Meulen helpt je graag!
Terug naar de zoekresultaten