menu
Home » Woning kopen » Oost-Dorsch 129

Oost-Dorsch 129 - ZAANDAM

Een zeer ruim en licht vierkamerappartement met een kamerbreed balkon op het westen en weids uitzicht op het water! Dit appartement ligt op de twaalfde verdieping van het 'Oost-Dorsch' complex. Het appartement Lees meer
Vraagprijs:

€ 190.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Een zeer ruim en licht vierkamerappartement met een kamerbreed balkon op het westen en weids uitzicht op het water!

Dit appartement ligt op de twaalfde verdieping van het 'Oost-Dorsch' complex. Het appartement beschikt over een kamerbreed balkon, vanwaar het uitzicht weids en uniek is. De entree van het complex is recent vernieuwd en ziet er zeer verzorgd uit.

Omgeving:
Het appartement is centraal gelegen vlakbij 'Het Darwinpark', diverse winkels, zwembad 'De Slag' en diverse scholen. Het recreatiegebied 'Het Twiske' is dichtbij, dit unieke polderlandschap is rijk aan zeldzame planten en weidevogels. Er zijn stranden, een avonturen- en waterspeelplaats, een haventje en restaurantjes. In het vernieuwde centrum van Zaandam bevinden zich een Pathé bioscoop, ruime keuze aan winkels, restaurants, eetcafés, tapasbars en andere eet- en drinkgelegenheden.

Bereikbaarheid:
De woning ligt uitstekend ten opzichte van het openbaar vervoer (knooppunt de Vlinder) en snelwegen. Ook is er een fietsroute aangelegd van Zaandam naar Amsterdam. Verder is er in de buurt voldoende parkeergelegenheid.

Indeling:
Entree, tochtportaal, dichte keuken aan de voorzijde met wasmachine-aansluiting en meterkast. Vanuit de hal in het midden van het appartement bereikt u alle vertrekken. Separaat toilet, badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer. De woonkamer, welke ook gelegen is aan de achterzijde geeft toegang tot het grote woningbrede balkon op het westen. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers. Dit appartement heeft een inpandige berging tussen de woonkamer en de slaapkamer aan de voorzijde.

Op de begane grond treft u een separate berging van circa 6 m².

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 86 m²;
- Bouwjaar 1972;
- Ruim balkon gelegen op het westen;
- Berging op de begane grond;
- Servicekosten circa € 309,- per maand (incl. voorschot stookkosten) (2019);
- Actieve VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Volledige eigendom;
- Momenteel wordt de splitsingsakte m.b.t. de bergingsnummers aangepast door de notaris;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning;
- Projectnotaris Hartman LMH te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Oost-Dorsch 129 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten