menu
Home » Woning kopen » Nicolaas Anslijnstraat 56

Nicolaas Anslijnstraat 56 - AMSTERDAM

Zeer ruim en licht 5-kamerappartement van circa 121 m², gelegen op de zevende en achtste verdieping van het appartementencomplex ‘Meer en Vaart’. Het appartement is gelegen aan de rand van het Sloterpark Lees meer
Vraagprijs:

€ 325.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Zeer ruim en licht 5-kamerappartement van circa 121 m², gelegen op de zevende en achtste verdieping van het appartementencomplex ‘Meer en Vaart’. Het appartement is gelegen aan de rand van het Sloterpark en de Sloterplas en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Het complex is voorzien van een viertal liften en twee trappenhuizen en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Het appartementencomplex bestaat uit ongeveer 200 koopappartementen en ruim 10 kantoren op de eerste verdieping.

Omgeving:
Op loopafstand van het appartement vindt u de Sloterplas, het Sloterpark waar u heerlijk kunt wandelen, sporten en genieten van de prachtige natuur, het Osdorpplein met zijn vele winkels en theater de Meervaart.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt op loopafstand van openbaar vervoermogelijkheden (diverse busverbindingen en tramlijn 1 en 17) en is tevens zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen (A4, A5, A9 en A10). De gemeente is ambitieuze plannen aan het uitvoeren in Osdorp. Het centrum van Osdorp groeit, verbetert en wordt hét centrum van heel Amsterdam Nieuw-West. Er komen (nog) meer winkels, betere pleinen, meer restaurants, terrassen en vrijetijdsvoorzieningen. In Osdorp is van alles te beleven.

Indeling:

Zevende verdieping:
U komt binnen in de hal met meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken, een toilet voorzien van fonteintje, een eetkamer en een woonkamer. Er zijn diverse grote inbouwkasten. De eet- en woonkamer hebben toegang tot het bijna 8-meter brede balkon, welke is gelegen op het oosten (ideaal voor ontbijt in het zonnetje). De gehele voorzijde is 2 jaar geleden vernieuwd. De VvE heeft ook plannen om de achterzijde te vernieuwen.

Achtste verdieping:
Op deze verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en de badkamer voorzien van douche, bad, wastafel en een tweede toilet. Een van de slaapkamers is eenvoudig te splitsen in twee slaapkamers en een andere slaapkamer heeft aansluitingen voor een wastafel.

Het appartement beschikt over een ruime berging op de begane grond.

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond die formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) bedraagt € 138,86 per jaar en dit bedrag is vast t/m 31-07-2037 onder de erfpachtbepalingen van 1937 die zijn aangepast in 1955. De erfpacht is voortdurend.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1964;
- De woning dient gemoderniseerd te worden;
- Er is (nog) geen wachttijd voor een parkeervergunning;
- Erfpachtcanon bedraagt € 138,86 per jaar (vast t/m 31-07-2037);
- Servicekosten bedragen € 328,- per maand (inclusief voorschot stookkosten, opstalverzekering, kosten huurboiler en reservering onderhoud);
- VVE gaat de kozijnen achterzijde gevel vernieuwen;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Ja, ik wil Nicolaas Anslijnstraat 56 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten