menu
Home » Woning kopen » Merlijnstraat 93

Merlijnstraat 93 - AMSTERDAM

Ruim en licht 4-kamer dubbel bovenhuis van ruim 90 m² met 2 balkons en een schitterend riant dakterras van ca. 30 m² gelegen in de heerlijke wijk Bos en Lommer. In deze woning heeft u geen last van bovenburen Lees meer
Vraagprijs:

€ 500.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Ruim en licht 4-kamer dubbel bovenhuis van ruim 90 m² met 2 balkons en een schitterend riant dakterras van ca. 30 m² gelegen in de heerlijke wijk Bos en Lommer. In deze woning heeft u geen last van bovenburen en door zijn ligging op de hoek, beschikt de bovenste etage over extra ramen en daardoor ontzettend veel licht.

Op de derde etage bevinden zich onder andere een ruime woonkeuken, de in 2017 vernieuwde badkamer, een klein balkon aan de voorzijde van de woning en een groot balkon over de volledige breedte aan de achterzijde van de woning. Op de vierde etage bevindt zich een zeer riante ouderslaapkamer en het geweldige dakterras waar u de hele dag van de zon kunt genieten.

Op loopafstand van het appartement vindt u openbaar vervoermogelijkheden (tram- en busverbindingen), diverse winkels, horecagelegenheden en andere sociale voorzieningen (zoals op het Bos en Lommerplein en de Bos en Lommerweg). De woning heeft een gunstige ligging t.o.v. het centrum, recreatiemogelijkheden (het Erasmus- en Rembrandtpark) en uitvalswegen (A10).

Indeling:
2e verdieping: Entree en trap naar 3e etage;
3e verdieping: Overloop met entreedeur van deze verdieping, hal met toegang tot de in 2017 vernieuwde badkamer met een douchecabine, wastafelmeubel en toilet, ruime woonkeuken aan de achterzijde van de woning met toegang tot het balkon, ruime slaapkamer van ca. 10 m² aan de achterzijde met de opstelling van de C.V.-ketel, de wasmachineaansluiting en ook hier is een toegang tot het balkon. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich de ruime woonkamer van ca. 16 m² voorzien van een grote raampartij en daardoor veel licht, verder is er aansluitend aan de woonkamer een slaapkamer/werkkamer van ca. 5,5 m² met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde van de woning.
4e verdieping: Overloop met deur naar de zeer grote slaapkamer van ca. 28 m² met aan 3 zijden ramen. Deze etage leent zich uitstekend voor het creëren van meerdere slaapkamers en mogelijk het maken van een extra badkamer. Middels openslaande deuren biedt deze verdieping toegang tot het zeer riante dakterras van ca. 30 m², waar u de hele dag kunt genieten van de zon.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 91,3 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- De totale buitenruimte behorende tot het appartement is 38,6 m²;
- Bouwjaar 1940;
- Verwarming door middel van een C.V.-combiketel uit 2015;
- In de directe omgeving is een kinderspeelplaats;
- Gelegen op de bovenste 2 verdiepingen en een hoekappartement met veel ramen en licht;
- De woning staat op erfpachtgrond. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van 2000 van de gemeente Amsterdam;
- De canon bedraagt € 809,64 per jaar met een jaarlijkse canonindexering en kan voor het eerst worden herzien op 15-11-2063;
- Bijdrage VvE € 120,- per maand;
- Aanvaarding in overleg.

Ja, ik wil Merlijnstraat 93 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten