menu
Home » Woning kopen » Mercatorstraat 97H

Mercatorstraat 97H - AMSTERDAM

Tweekamerappartement gelegen op de begane grond met zonnige tuin op het zuidwesten in het gezellige stadsdeel De Baarsjes met het Erasmuspark voor de deur. Het appartement ligt aan de Mercatorstraat Lees meer
Vraagprijs:

€ 350.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Tweekamerappartement gelegen op de begane grond met zonnige tuin op het zuidwesten in het gezellige stadsdeel De Baarsjes met het Erasmuspark voor de deur.

Het appartement ligt aan de Mercatorstraat waar in de nabije omgeving diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en buurthuizen aanwezig zijn. Het gezellige Mercatorplein met diverse winkels en openbare bibliotheek bevindt zich op korte afstand van de woning. Daarnaast biedt de Jan Evertsenstraat diverse horeca- en winkelgelegenheden en is er een goede verbinding met het centrum via de Jan van Galenstraat. In de nabije omgeving treft u diverse parken aan. De woning ligt dichtbij bij het Erasmuspark waar het heerlijk toeven is. Verder heeft de woning een prima ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen A4, ring A10 (afslag S105).

Indeling:
Eigen entree, hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement ligt de ruime woonkamer van circa 17 m². De dichte keuken met C.V.-installatie en wasmachine-aansluiting bevindt zich net zoals de slaapkamer met kast aan de rustige achterzijde. De badkamer met wastafel, douche en toilet ligt in het midden van het appartement. Via de keuken en de slaapkamer is er toegang tot de zonnige tuin op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 56 m²;
- Bouwjaar 1927;
- Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas;
- Ruime tuin op het zuidwesten (circa 50 m²);
- Intergas HR 2013 C.V.-ketel;
- Servicekosten circa € 89,-- per maand (bijdrage t/m 30/6/2019);
- VvE, beheerd door Pro VvE Beheer;
- Erfpacht afgekocht tot 01-03-2057;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff Notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct mogelijk.

Ja, ik wil Mercatorstraat 97H bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten