menu
Home » Woning kopen » Mercatorstraat 103I

Mercatorstraat 103I - AMSTERDAM

Sociale huurders van Rochdale krijgen t/m 18 november 2019 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meld u dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen Lees meer
Vraagprijs:

€ 305.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Sociale huurders van Rochdale krijgen t/m 18 november 2019 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meld u dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Driekamerappartement gelegen op de eerste verdieping met ruim balkon op het zuidwesten in het gezellige stadsdeel De Baarsjes met het Erasmuspark voor de deur.

Het appartement ligt aan de Mercatorstraat waar in de nabije omgeving diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en buurthuizen aanwezig zijn. Het gezellige Mercatorplein met diverse winkels en openbare bibliotheek bevindt zich op korte afstand van de woning. Daarnaast biedt de Jan Evertsenstraat diverse horeca- en winkelgelegenheden en is er een goede verbinding met het centrum via de Jan van Galenstraat. In de nabije omgeving treft u diverse parken aan. De woning ligt dichtbij bij het Erasmuspark waar het heerlijk toeven is. Verder heeft de woning een prima ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen A4, ring A10 (afslag S105).

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis. Entree van de woning is gelegen op de eerste verdieping:
Ruime hal met toegang tot bijna alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement ligt de ruime woonkamer over de gehele breedte van de woning. De dichte keuken met C.V.-installatie bevindt zich net zoals de slaapkamers aan de rustige achterzijde. De badkamer met wastafel, douche en toilet ligt in het midden van het appartement. Via de keuken en de slaapkamer is er toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten. Er is een berging op de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 59 m²;
- Bouwjaar 1927;
- Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas;
- Heerlijk balkon op het zuidwesten
- Intergas HR 2014 C.V.-ketel;
- Servicekosten circa € 248,-- per maand (bijdrage t/m 30/6/2019);
- Berging op de zolderverdieping;
- VvE, beheerd door Pro VvE Beheer;
- Erfpacht vooruitbetaald tot 01-03-2057;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff Notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct mogelijk.

Ja, ik wil Mercatorstraat 103I bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten