menu
Home » Woning kopen » Maritzstraat 24III

Maritzstraat 24III - AMSTERDAM

Driekamer-appartement met balkons op het zuidwesten en noordoosten. Het appartement heeft vrij uitzicht op het Krugerplein. Op zolder twee grote bergingen met maar liefst twee dakramen. Het appartementencomplex Lees meer
Vraagprijs:

€ 410.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Driekamer-appartement met balkons op het zuidwesten en noordoosten. Het appartement heeft vrij uitzicht op het Krugerplein. Op zolder twee grote bergingen met maar liefst twee dakramen. Het appartementencomplex is gelegen tussen de Amsteldijk en Transvaalkade, in het stadsdeel Oost-Watergraafsmeer.

Voor een levendige markt kunt u naar de Dappermarkt, hier vindt u o.a. diverse horecagelegenheden. Daarnaast treft u de gezellige Middenweg op loopafstand waar u een uitgebreid winkelbestand en diverse horecagelegenheden aantreft. Op fietsafstand ligt het Oosterpark. Een bijzonder park met de vijver als trots hoogtepunt. In dit park vinden regelmatig diverse festiviteiten plaats. Voor de jeugd is er op het plein achter de tennisbaan een skateparcours gebouwd.

Centrale ligging tussen centrum en ringweg en de aanwezigheid van NS-stations (Amstel en Muiderpoort), metro-, tram- en buslijnen, maken het gebied aantrekkelijk en goed bereikbaar. Nabij de uitvalswegen S112 (Duivendrecht) via de Gooiseweg en de S113 (afslag Diemen) via de Middenweg.

Indeling:
Entree op de derde verdieping, hal, toegang tot de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Woonkamer met balkon op het zuidwesten aan de achterzijde, tevens bevinden zich hier de hobbykamer met wasmachine-aansluiting en keukenruimte met C.V.-installatie waar u naar eigen smaak een keuken kunt plaatsen. Naast de woonkamer ligt de slaapkamer van circa 15 m² die toegang biedt tot de tweede slaapkamer en het balkon, wat vrij uitzicht biedt over de straat.

Op de zolderverdieping, recht boven de woning, treft u twee ruime bergingen (samen circa 28 m²).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 52 m²;
- Bouwjaar 1914;
- Balkon achterzijde gelegen op het zuidwesten;
- Balkon voorzijde gelegen op het noordoosten;
- C.V.-ketel Intergas HR 2019;
- Servicekosten circa € 116,- per maand (bijdrage 2018);
- Actieve professionele VvE, beheerd door Pro VvE Beheer;
- Eigen grond;
- Verkoop alleen voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti-speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Hartman LMH;
- Oplevering per direct mogelijk.

Ja, ik wil Maritzstraat 24III bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten