menu
Home » Woning kopen » Louis Davidsstraat 47

Louis Davidsstraat 47 - AMSTERDAM

Huurt u een sociale huurwoning van Rochdale? Dan krijgt u t/m 19 september 2019 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meld u dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen Lees meer
Vraagprijs:

€ 260.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Huurt u een sociale huurwoning van Rochdale? Dan krijgt u t/m 19 september 2019 voorrang bij de aankoop van deze woning.
Geen huurder? Meld u dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Tweekamerappartement op de begane grond, met een ruime tuin op het zuidwesten en een berging op de begane grond.

Dit appartement ligt in stadsdeel West, in de directe nabijheid van winkels en overige voorzieningen. Op tien minuten loopafstand liggen het winkelcentrum Osdorp, Theater de Meervaart, het Sloterpark en de Sloterplas. De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen, picknicken, zwemmen en zeilen.

De woning ligt gunstig ten opzichte van de A9 (richting Schiphol) en de ring A10. De openbaar vervoersverbindingen zijn uitstekend: tramlijn 1 richting Centraal Station en Osdorp de Aker, tramlijn 17 richting CS en Osdorp Dijkgraafplein. Buslijn 192 richting Station Sloterdijk en Schiphol-Zuid en buslijn 19 richting Sloten en Station Sloterdijk.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u bij de woning op de begane grond. Via de hal met kastruimte komt u in de ruime, lichte woonkamer van circa 26 m² die toegang geeft tot de ruime keuken met C.V.-kast met opbergruimte. Vanuit de woonkamer is de grote slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot de tuin op het zuidwesten te bereiken. De tuin is tevens te bereiken vanuit de woonkamer. De badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiting is te bereiken vanuit zowel de hal als de slaapkamer. De meterkast bevindt zich in het trappenhuis.

Berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 60 m²;
- Bouwjaar 1985;
- Tuin achterzijde gelegen op het zuidwesten;
- Separate berging begane grond circa 5 m²;
- C.V.-ketel Intergas;
- Servicekosten circa € 51,- per maand (2019);
- Professionele VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht is vooruitbetaald tot en met 30-04-2036;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Louis Davidsstraat 47 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten