menu
Home » Woning kopen » Leksmondhof 252

Leksmondhof 252 - AMSTERDAM

Wonen in het best bewaarde geheim van Amsterdam? Ideale ligging in de groenste wijk van Amsterdam: Nellestein! Een prachtige 5-kamer maisonnette gelegen in een groene omgeving op de achtste- én negende Lees meer
Vraagprijs:

€ 305.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Wonen in het best bewaarde geheim van Amsterdam? Ideale ligging in de groenste wijk van Amsterdam: Nellestein!

Een prachtige 5-kamer maisonnette gelegen in een groene omgeving op de achtste- én negende verdieping met balkon op het zuidoosten en op het noordwesten! De woonoppervlakte is ruim 125 m², er is een aparte berging in de onderbouw én een eigen parkeerplaats. Het appartement is gelegen in het complex Nellestein op korte afstand van de Gaasperplas en het Floriadepark. Voorzieningen zoals openbaar vervoer en uitvalswegen zijn op korte afstand aanwezig.

Deze fraaie woning is gelegen aan de rand van Amsterdam, nabij Abcoude en het pittoreske Weesp. Via de afslag Gaasperdammerweg (A-9) komt u bij een reeks goed onderhouden wooncomplexen in de rustig gelegen woonwijk 'Nellestein'. De ruim opgezette woonwijk 'Nellestein' is omgeven door groen hetgeen deze leefomgeving bijzonder aantrekkelijk maakt. Er is bij de ruimtelijke opzet eind jaren '70 bewust door de architecten gekozen voor natuur en leefbaarheid. Gaasperdam is de verzamelnaam voor de woonwijk en het groengebied ten zuiden van de Gaasperdammerweg. Het blauwe hart van Gaasperdam is de Gaasperplas, omringd door het Gaasperpark. In Gaasperdam liggen vier woonwijken: Nellestein, Holendrecht, Reigersbos en Gein. Voorzieningen zoals openbaar vervoer en uitvalswegen (A1, A2, A9, A10) zijn op korte afstand aanwezig.

Indeling:
Gemeenschappelijk en goed verzorgde entree op de begane grond naar het gemeenschappelijke trappenhuis en lift.

Achtste verdieping:
Entree, hal, meterkast, separaat toilet met fonteintje, badkamer met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen, semi open keuken en een heerlijk balkon op het zuidoosten! Slaapkamer van circa 16 m² met eigen balkon en een tweede slaapkamer. Inpandige trap naar de negende verdieping.

Negende verdieping:
De inpandige trap brengt u op de overloop met vide. Middels een hal hebt u toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douche, een ruime slaapkamer van circa 13 m² en een vierde slaapkamer met kastruimte. Aan de andere zijde bevinden zich twee bergingen van samen 22 m²!

Eigen berging op de begane grond, welke gemakkelijk te bereiken is. Tevens is er een privé parkeerplaats in een met speedgates afgesloten parkeergarage.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 125 m²;
- Bouwjaar 1980;
- Eigen parkeerplaats en berging;
- Eigen balkon op het zuidoosten en op het noordwesten;
- Zeer groen en rustig gelegen;
- Erfpacht afgekocht tot en met 15-12-2026;
- Servicekosten circa € 320,- per maand incl. parkeerplaats en berging;
- De begrenzing van het appartement zoals aangegeven op de splitsingstekening
komt niet overeen met de feitelijke situatie;
- C.V.-ketel Intergas (2010);
- VvE beheerd door 2 aparte beheerders;
- Projectnotaris Loyens & Loeff Notarissen te Amsterdam;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Leksmondhof 252 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten