menu
Home » Woning kopen » Leenhofstraat 5II

Leenhofstraat 5II - AMSTERDAM

Een heerlijk appartement op de tweede etage met een balkon op het zuiden, gelegen in het complex Dudokhaven. Het appartementencomplex de Dudokhaven, gelegen in de groene tuinstad Geuzenveld, is volledig Lees meer
Vraagprijs:

€ 247.500 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Een heerlijk appartement op de tweede etage met een balkon op het zuiden, gelegen in het complex Dudokhaven.

Het appartementencomplex de Dudokhaven, gelegen in de groene tuinstad Geuzenveld, is volledig gerenoveerd in 2014. De appartementen hebben een groene gezamenlijke binnentuin. Het unieke gebouw dankt zijn naam aan de bekende architect W.M. Dudok die het heeft ontworpen.

Omgeving:
Het appartement ligt in een kindvriendelijke wijk met rondom veel groen. Op loopafstand zijn meerdere basisscholen, een gezondheidscentrum, een openbare bibliotheek, een kinderopvang en verschillende sportverenigingen aanwezig. Daarnaast woont u vlakbij een natuurgebied (Park de Kuil) en het winkelcentrum Lambertus Zijlplein. Hier is iedere maandag een markt voor uw boodschappen. Ook Plein ’40-’45 en het Osdorpplein zijn niet ver van deze woning vandaan, waar u nog meer winkels vindt.

Bereikbaarheid:
In het centrum van Amsterdam bent u binnen een half uur met tram 13, stadsbus 21 en nachtbus 752. De bussen 61 en 69 vervoeren u naar Schiphol, Slotermeer en treinstation Sloterdijk. Met de auto rijdt u binnen 10 minuten de Ringweg A10 en de A5 op. Via de Haarlemmerweg bent u snel op de A9 en in het centrum van Haarlem.

Indeling:
Het appartement heeft haar entree op de tweede verdieping. De woonkamer ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft een vrij uitzicht richting de binnentuin. Het balkon is te bereiken vanaf de woonkamer en is op het zuiden gelegen. Hier is het heerlijk genieten van de middagzon. Naast de woonkamer ligt de keuken, welke vanuit de hal te bereiken is. De praktisch ingedeelde keuken heeft een lichte kleurstelling en is onder andere voorzien van een elektrische kookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser, koel–/vriescombinatie en een stenen aanrechtblad. Tevens treft u hier de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. Aan de voorzijde van de woning ligt de badkamer. De badkamer is zeer comfortabel door de aanwezigheid van een ruime douche en voldoende licht dat door de ramen valt. Naast de badkamer is de werkkamer gelegen, welke gemakkelijk bij de woonkamer betrokken kan worden. Via de woonkamer is een hal bereikbaar met 2 grote inbouwkasten. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde is een slaapkamer gelegen. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon op het zuiden.

In de onderbouw is een grote aparte berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1956;
- Woonoppervlakte 67 m² (conform NEN 2580);
- Balkon achterzijde op het zuiden;
- VvE professioneel beheerd door Hoen Vastgoedbeheer;
- Bijdrage VvE € 91,69 per maand;
- Energielabel C;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Erfpacht vooruitbetaald tot einde tijdvak (2063);
- Rekentool eeuwigdurende erfpacht aanwezig;
- Oplevering in overleg;
- Koopakte bij notaris in Amsterdam, conform Amsterdams Ringmodel, ter keuze van koper.

Ja, ik wil Leenhofstraat 5II bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten