menu
Home » Woning kopen » Lanseloetstraat 20III

Lanseloetstraat 20III - AMSTERDAM

Goed ingedeeld driekamerappartement op de derde verdieping met veel ramen vanwege zijn ligging op de hoek en heeft daarom ook de beschikking over twee balkons. Een kleiner balkon aan de zijkant van het Lees meer
Vraagprijs:

€ 325.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Goed ingedeeld driekamerappartement op de derde verdieping met veel ramen vanwege zijn ligging op de hoek en heeft daarom ook de beschikking over twee balkons. Een kleiner balkon aan de zijkant van het gebouw op het noordwesten en aan de achterzijde een ruimer balkon op het oosten.

De woning ligt in de rustige Lanseloetstraat nabij de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein, waar je terecht kan voor alle dagelijkse boodschappen. Ook zijn er steeds meer leuke speciaalzaakjes, koffietentjes en andere sociale voorzieningen. Voor een middagje relaxen hoef je alleen maar de Erasmusgracht aan het einde van de straat over te steken: daar is namelijk de ingang van het prachtige Erasmuspark, waar je heerlijk kunt joggen, zonnen of een drankje drinken bij Terrasmus. Om de hoek bevindt zich het Wachterliedplantsoen met kinderboerderij, speeltuin, kindercafé en regelmatige wijkactiviteiten. Op loopafstand van het appartement vindt je openbaar vervoermogelijkheden (tram- en busverbindingen) en met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg (A10). In de Lanseloetstraat is parkeren geen probleem en een parkeervergunning krijg je in Bos en Lommer (gebied West 3.1) direct! De woning heeft een gunstige ligging t.o.v. de stad (10 min. fietsen naar de Jordaan) en recreatiemogelijkheden (het Erasmus-, Rembrandt- en Westerpark).

Indeling:
Entree op derde verdieping. Via de hal (met meterkast) in het midden van de woning is er toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement met open keuken. De keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich de twee slaapkamers van ca. 14 m² en 6 m². De grote slaapkamer biedt toegang tot het kleine balkon op het noordwesten en de kleinere slaapkamer biedt toegang tot het grotere balkon gelegen op het oosten en tevens bevindt zich op het balkon ook een kast met de opstelling voor de C.V.-ketel. De badkamer is vanuit de hal te betreden en voorzien van douche, toilet, wastafel en hier bevindt zich de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 54,3 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1940;
- De erfpacht is afgekocht tot 01-08-2034*;
- Het appartement heeft twee balkons op het oosten en noordwesten;
- Verwarming door middel van een C.V.-combiketel;
- In de directe omgeving bevindt zich de Erasmusgracht, het Erasmuspark en er is een kinderspeelplaats;
- Hoekappartement met veel ramen en licht;
- Bijdrage VvE € 90,- per maand;
- Huidige eigenaren hebben de aanbieding voor het eeuwigdurend afkopen van het erfpacht aangevraagd waardoor de gunstige overstaptarieven van 2019 zijn vastgelegd;
- Oplevering in overleg.

* De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2034. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2034: € 371,- per jaar (excl. indexering en notariskosten);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2034 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 10.300,- direct (excl. notariskosten);

De huidige eigenaren hebben de aanbieding voor het eeuwigdurend afkopen van het erfpacht nog in 2019 aangevraagd waardoor de gunstige overstaptarieven van 2019 zijn vastgelegd. De nieuwe eigenaar kan gebruik maken van deze aanbieding aangezien deze overdraagbaar is.

Ja, ik wil Lanseloetstraat 20III bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten