menu
Home » Woning kopen » Kamp 18 9

Kamp 18 9 - LELYSTAD

** Bieden vanaf €160.000 k.k.** Heerlijke TUSSENWONING met aan de achterzijde een vrije ligging! Daarbij is deze woning voorzien van voldoende slaapkamers, keurige keuken en meer dan genoeg leefruimte. Lees meer
Bieden vanaf:

€ 160.000 k.k.

  • Type

    Tussenwoning
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

** Bieden vanaf €160.000 k.k.**

Heerlijke TUSSENWONING met aan de achterzijde een vrije ligging! Daarbij is deze woning voorzien van voldoende slaapkamers, keurige keuken en meer dan genoeg leefruimte. De ligging is erg goed te noemen nabij alle voorzieningen zoals winkelcentrum, NS station en uitvalswegen! Intern zal er wellicht enige modernisatie moeten plaatsvinden maar het buitenonderhoud is goed te noemen

Indeling:
Begane grond; entree, meterkast, toilet en toegang tot de ruime woonkamer. De keuken is keurig en voorzien van alle benodigde apparatuur. In 2019 is er nog een nieuwe vaatwasser geplaatst.
Eerste verdieping; overloop welke toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer welke voorzien is van toilet, wastafel en douche. Naar wens is het eventueel mogelijk om 3 slaapkamers te realiseren op deze verdieping.
Tweede verdieping; Overloop met C.V opstelling en toegang tot 2 slaap/werkkamers. 1 kamer is voorzien van isolatie waardoor deze gebruikt kan worden als bijvoorbeeld een (muziek) studio.

Bijzonderheden:
- Bieden vanaf €160.000 k.k.
- Platte dak van de berging en woning zijn vervangen in 2008
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2016
- Vrije ligging aan de achterzijde
- Parkeren op eigen terrein mogelijk
Vragen? Johan Mulder kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik wil Kamp 18 9 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
0320-241774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten