menu
Home » Woning kopen » Joop Eijlstraat 19

Joop Eijlstraat 19 - AMSTERDAM

Heerlijke en ruime HOEKeengezinswoning welke al uitgebouwd is aan de achterzijde en alsnog beschikt over een zeer grote achtertuin van ca. 65 m² op het zuiden! De woning heeft op dit moment een woonoppervlakte Lees meer
Vraagprijs:

€ 400.000 k.k.

  • Type

    Hoekwoning
  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Heerlijke en ruime HOEKeengezinswoning welke al uitgebouwd is aan de achterzijde en alsnog beschikt over een zeer grote achtertuin van ca. 65 m² op het zuiden! De woning heeft op dit moment een woonoppervlakte van ruim 88 m² en dit is eventueel nog uit te breiden door een 2e verdieping te realiseren door middel van een dakopbouw (in de buurt is dit al veelvuldig gedaan).

Deze ééngezinswoning bevindt in de woonwijk Geuzenveld/Slotermeer van Amsterdam, een kindvriendelijke en kinderrijke buurt, dichtbij zowel een treinstation (Amsterdam Sloterdijk) als uitvalswegen. Deze echte familiewoning beschikt over 3 slaapkamers, een uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar de heerlijke achtertuin met toegang tot de berging en een eigen tuinhuisje. De woning ligt in een veilige, rustige en (kind)vriendelijke omgeving met een achtertuin van ca. 65 m² en daarnaast nog een dakterras op de uitbouw van ca. 9 m², beide op het zuiden gelegen. Opvallend aan de omgeving is de open bebouwing met veel groen tussen de huizenblokken.

Deze eengezinswoning ligt in Geuzenveld/Slotermeer in stadsdeel West, nabij de Haarlemmerweg en de Burgemeester de Vlugtlaan. De buurt is groen, rustig en kindvriendelijk (tevens bevinden er zich in de zeer directe nabijheid diverse scholen). De woning ligt op loopafstand van een ruim aanbod aan winkels (Plein ’40-’45 waar van dinsdag tot en met zaterdag tevens een levendige markt is) en diverse tram- en busverbindingen. Station Sloterdijk is dichtbij. Met de auto is Geuzenveld/Slotermeer prima bereikbaar, diverse uitvalswegen (ring A10, A5 en Haarlemmerweg) zijn binnen enkele minuten aan te rijden en u kunt gratis voor de deur parkeren middels een blauwe zone. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. In het nabij gelegen Eendrachtspark en/of bij de Sloterplas kunt u heerlijk genieten van de natuur en water.

Indeling:
Begane grond: Entree hal met meterkast en separaat toilet met wastafeltje, lichte en ruime (mede door uitbouw) doorzonwoonkamer van ca. 36 m² met open haard en schuifpui naar de riante tuin op het zuiden, in de woonkamer is een wenteltrap naar eerste verdieping, aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken welke beschikt over diverse inbouwapparatuur. Via de schuifpui is er toegang tot de riante tuin van ca. 65 m² op het zuiden met toegang tot de inpandige berging met daarin de opstelling voor de CV-ketel (Intergas 2010) en tevens staat er in de tuin een vrijstaand tuinhuisje.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot de geheel betegelde, moderne badkamer met douchecabine, wastafel en 2e toilet. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer van ruim 9 m² met een vaste kast, aan de achterzijde is de zeer ruime ouderslaapkamer (voorheen 2 kamers) van ca. 17 m² ook met een vaste kast. Via de ouderslaapkamer is er toegang tot de 3e slaapkamer van ruim 6 m² waar zich op dit moment ook de wasmachineaansluiting bevindt. Via deze 3e slaapkamer is er toegang tot het dakterras van ca. 9 m² boven op de uitbouw op het zuiden.

Voor een duidelijk overzicht verwijzen we u naar de plattegrond.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 88,1 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1954;
- Riante achtertuin van ca. 65 m² en dakterras gelegen op het zuiden;
- Begane grond voorzien van vloerverwarming;
- Platte daken zijn 5 jaar geleden nog vernieuwd;
- Woning is gelegen aan een hofje met in het midden een grasveld;
- De woning staat op erfpachtgrond. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1937. De canon bedraagt € 400,63 per jaar en kan voor het eerst worden herzien op 01-04-2028;
- Parkeren met bewonersvergunning (blauwe zone voor bezoekers);
- Mogelijkheid tot uitbreiden van het woonhuis door middel van een dakopbouw;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2028. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2014. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2028: € 311,- per jaar (excl. indexering);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2028 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 9.691,- direct;
- Huidig én eeuwigdurende tijdvak afkopen? U koopt direct alle canonbetalingen af. Daarna betaalt u nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: € 12.704,- direct.

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Joop Eijlstraat 19 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten