menu
Home » Woning kopen » Jan van Schaffelaarplantsoen 23C

Jan van Schaffelaarplantsoen 23C - AMSTERDAM

Een modern, goed onderhouden en licht drie kamer appartement van circa 60 m² op de derde verdieping met twee balkons (gelegen op het oosten en het westen). Het complex is in 2006 gerenoveerd en het appartement Lees meer
Vraagprijs:

€ 300.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Een modern, goed onderhouden en licht drie kamer appartement van circa 60 m² op de derde verdieping met twee balkons (gelegen op het oosten en het westen). Het complex is in 2006 gerenoveerd en het appartement beschikt over een recent vernieuwde badkamer.

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gelegen in het steeds populairder wordende stadsdeel West. In de nabije omgeving heeft de laatste jaren veel nieuwbouw/renovatie plaatsgevonden, waardoor de buurt een goede impuls heeft gekregen. De buurt is erg in opkomst. Er komen steeds meer hippe winkels en andere hotspots, zoals restaurants De Biergrill, eetwinkel Buurman&Buurman en Het Wilde Westen, theater Podium Mozaïek, de Nieuwe Boekwinkel en biologische supermarkt Odin.

Op korte fietsafstand vindt u o.a. het Wester-, Erasmus- en Rembrandtpark en de Sloterplas, maar ook de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend; binnen een half uur op Schiphol; haltes voor trams, metro en bussen zijn op loopafstand en intercitystation Amsterdam Sloterdijk is nog geen 10 minuten fietsen. De Ring A-10 is binnen enkele autominuten bereikbaar. Ook is er op dit moment geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond:
Nette entree met toegang tot de berging met elektra. Middels het verzorgde trappenhuis bereikt u het appartement op de derde verdieping.

Derde verdieping:
Hal, separaat toilet, twee slaapkamers met openslaande deuren (kiep/kantelstand) naar het balkon aan de voorzijde (op het oosten), lichte woonkamer met schuifpui naar het extra grote balkon aan de goed onderhouden binnentuin (op het westen). Dit balkon is tevens vanuit de ruime woonkeuken toegankelijk, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur te weten: combi-oven, 4-pits gas kookplaat, afwasmachine, koel-vries combinatie en afzuigkap. De nieuwe badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met thermostaatkranen, wastafel met meubel en een wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 59,3 m² (NEN2580 meetcertificaat aanwezig);
- Twee balkons waarvan het grootste balkon gelegen op het westen aan de woonkamer;
- Een voor bewoners toegankelijke gemeenschappelijke binnentuin;
- Sfeervolle, luxe en moderne woonkeuken;
- Eigen berging op de begane grond;
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren, onder professioneel beheer met meerjarenonderhoudsplan (MJOP);
- Servicekosten bedragen € 124,52 euro per maand;
- Erfpacht is afgekocht tot en met 15 december 2054;
- Openbaar vervoer (tram, bus en metro) om de hoek en nabij uitvalswegen (A10);
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2055. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2014. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon: Uw canon vanaf 2054: € 271,- per jaar (excl. indexering);
- Eeuwigdurend afkopen: U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2054 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 4.635,- direct;

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden. 

Ja, ik wil Jan van Schaffelaarplantsoen 23C bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten