menu
Home » Woning kopen » Jan Tooropstraat 607

Jan Tooropstraat 607 - AMSTERDAM

Ruim en licht 3- kamer appartement op de vierde verdieping met eigen parkeerplaats in de garage! U kunt het appartement echt zo betrekken. Het is gebouwd in 2008 en voorzien van alle gemakken! Het appartement Lees meer
Vraagprijs:

€ 375.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Ruim en licht 3- kamer appartement op de vierde verdieping met eigen parkeerplaats in de garage! U kunt het appartement echt zo betrekken. Het is gebouwd in 2008 en voorzien van alle gemakken!

Het appartement is vrijwel gelegen op de hoek met de Jan Evertsenstraat schuin tegenover het OLVG-West en is vlakbij het Sloterpark en de Sloterplas gelegen. Aan de andere zijde is het Rembrandtpark op loopafstand voor de nodige ontspanning. De ringweg A10 is binnen enkele minuten te bereiken en ook het openbaar vervoer is in de directe omgeving goed vertegenwoordigd. Dit maakt dat het appartement een goede bereikbaarheid kent. Winkels, cafés en restaurants zijn allen op loopafstand te bereiken.

Indeling:
De riante woonkamer is zeer licht door zijn vele ramen. U heeft prachtig uitzicht op de binnentuin. U kunt de schuifpui volledig openschuiven zodat u tot zonsondergang van het zonnetje kunt genieten. De semi open keuken is voorzien van alle gemakken. Door het gehele appartement ligt een laminaat parket vloer. In de inpandige berging vindt u naast een heleboel opbergruimte ook de aansluitingen van de wasmachine en de droger. Naast de twee ruime slaapkamers heeft u middels de hal ook toegang tot de badkamer. Deze is in een lichte kleurstelling betegeld en voorzien van een ligbad, een douche en een fonteintje. Tevens beschikt het appartement over een separate toiletruimte met fonteintje.

Het complex is opgeleverd in 2008 en het appartement heeft een totale woonoppervlakte van ca. 85 vierkante meter. In de onderbouw vindt u een inpandige gemeenschappelijke fietsenberging. Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren, waar de huidige eigenaar maandelijks circa € 153,55 betaald. Hierin zijn onder andere de opstalverzekering, reservering voor toekomstig onderhoud, administratiekosten en het schoonhouden van de portieken en garage inbegrepen.

Het appartement ligt op een door de gemeente Amsterdam in erfpacht uitgegeven stuk grond. De vergoeding voor het gebruik heeft de huidige eigenaar vooruitbetaald tot 2056!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 85 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Eigen parkeerplaats;
- Bouwjaar 2008;
- Servicekosten € 153,55 per maand;
- Geheel geïsoleerd;
- Erfpacht afgekocht tot 29-02-2056;
- Oplevering in overleg.

Ja, ik wil Jan Tooropstraat 607 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten