menu
Home » Woning kopen » James Rosskade 2hs

James Rosskade 2hs - AMSTERDAM

Ruim en licht 5-kamer appartement op de eerste verdieping met een praktische indeling, twee balkons (gelegen op het oosten en het westen) en een zeer ruime berging op de begane grond. Gelegen in een vernieuwde Lees meer
Vraagprijs:

€ 365.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Ruim en licht 5-kamer appartement op de eerste verdieping met een praktische indeling, twee balkons (gelegen op het oosten en het westen) en een zeer ruime berging op de begane grond. Gelegen in een vernieuwde buurt met veel voorzieningen in de omgevingen om de hoek bij het Erasmuspark en Rembrandtpark.

Omgeving:
De woning is gelegen in een heel groen gedeelte van Amsterdam, namelijk stadsdeel Bos en Lommer. Op loopafstand vindt u onder meer een bibliotheek en een boekhandel, café’s en restaurants, zoals het Wilde Westen en Bagels & Beans. Daarnaast vindt u er een biologische supermarkt, reguliere supermarkten, zoals Dirk van den Broek en Albert Heijn, twee warme bakkers en winkels. Nog dichterbij liggen het Erasmuspark en het Rembrandtpark, The Student Hotel Amsterdam West, het OLVG locatie west, een sporthal en het zwembad aan de Jan van Galenstraat. Kortom: dit appartement biedt u de voordelen van leven in de hoofdstad, maar met genoeg rust en natuur in de buurt!

Bereikbaarheid:
Met het openbaar vervoer is de woning eenvoudig te bereiken met zowel de bus, tram als metro en ook zit u binnen enkele minuten op de Ringweg A-10 er zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de straat. Met 10 minuten fietsen bent u bij de Hallen (met de Food Hallen, de bioscoop en de Ten Katemarkt) en met een ongeveer een kwartier fietsen bevindt u zich in de binnenstad van Amsterdam.

Indeling:
Centrale entree op de begane grond. Op de eerste verdieping is de exclusieve entree naar de woning. Bij binnenkomst betreedt u de hal, vanwaar u toegang heeft tot alle vertrekken. Het appartement heeft maar liefst 5 kamers. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig, een eetkamer en-suite (ook te gebruiken als slaapkamer) en een ruime woonkamer. Daarnaast een keurige gesloten keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een bad, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting. Vanuit vrijwel alle vertrekken is een van de twee balkons bereikbaar. Ook zijn in de woning diverse vaste kasten aanwezig en ligt er een nette laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 92 m² (NEN2580 meetcertificaat aanwezig);
- Ruime berging (15 m²) op de begane grond;
- Bouwjaar 1953;
- Twee balkons (gelegen op het oosten en op het westen);
- Actieve, financieel gezonde VVE. Maandelijks voorschot servicekosten € 102,66;
- Erfpacht afgekocht tot en met 31-01-2056;
- Verwarming en warm water middels individuele C.V.-ketel;
- Oplevering in overleg.

Ja, ik wil James Rosskade 2hs bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten