menu
Home » Woning kopen » Hogevecht 271

Hogevecht 271 - AMSTERDAM

Lichte tweekamerwoning van circa 65 m² gelegen op de tiende etage met balkon op het zuidoosten, een berging in de plint en een eigen parkeerplaats in de overdekte garage. Het complex aan Hogevecht ligt Lees meer
Vraagprijs:

€ 200.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Lichte tweekamerwoning van circa 65 m² gelegen op de tiende etage met balkon op het zuidoosten, een berging in de plint en een eigen parkeerplaats in de overdekte garage.

Het complex aan Hogevecht ligt in een parkachtig landschap. De flat is in 2004 volledig gerenoveerd. Er zijn toen nieuwe liften en entrees aangebracht en dat heeft gezorgd voor een schitterende uitstraling. Het complex is gelegen aan een verkeersarme straat en heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde uitzicht over groen.

Wonen in Zuidoost voldoet aan alle eisen die je aan een woonwijk mag stellen: winkels, scholen, crèches, openbaar vervoer én wandel- en fietspaden door groene oases. De Bijlmer is een smeltkroes met een culturele allure die zeker niet onderdoet voor het centrum van Amsterdam. Tussen de Amsterdamse Poort en het Bijlmerpark zijn alle voorzieningen van de stad op loop- en op fietsafstand, zoals het winkelcentrum Amsterdamse Poort, de Pathé bioscoop en AFAS live (voorheen Heineken Music Hall). Uitvalswegen zijn in de nabije omgeving van de woning, evenals de bus, trein en metro. Reizen met uw eigen vervoer, de metro via metrostation Ganzenhoef of met de trein vanaf het NS Intercitystation Bijlmer/Arena is vanuit deze woning allemaal eenvoudig te doen.

Indeling:
Hal, woonkamer (circa 24 m²) met toegang tot het balkon gelegen op het zuidoosten, gesloten keuken (circa 8 m²) met eenvoudig keukenblok, slaapkamer aan de achterzijde (circa 14 m²), badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een inpandige berging met daarin de wasmachineaansluiting.

U parkeert uw auto in de overdekte garage.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 65 m²;
- Verwarming d.m.v. blokverwarming, warm water d.m.v. centrale voorziening;
- Gedeeltelijk dubbel glas;
- Parkeerplaats;
- Inpandige berging;
- Gerenoveerd in 2004. Onderhoud binnen en buiten goed;
- Servicekosten € 149,49 (woning) + € 6,66 (berging) + € 29,84 (parkeerplaats) per maand exclusief voorschot stookkosten (€ 48,-) (bijdrage 2019);
- Erfpacht afgekocht tot 31-01-2054;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Hartman LMH Notarissen;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Hogevecht 271 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten