menu
Home » Woning kopen » Hardesteinstraat 7

Hardesteinstraat 7 - ZWOLLE

Op de vierde verdieping van een appartementencomplex ligt dit ruime 4-kamer appartement met balkon en een eigen berging op de begane grond. Het appartement is gelegen in de wijk Assendorp nabij diverse Lees meer
Vraagprijs:

€ 165.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 038-4230610Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Op de vierde verdieping van een appartementencomplex ligt dit ruime 4-kamer appartement met balkon en een eigen berging op de begane grond. Het appartement is gelegen in de wijk Assendorp nabij diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, het stadscentrum en Wezenlandenpark waar het heerlijk wandelen of sporten is. Aan de voorzijde van het appartement is een balkon aanwezig.

Indeling:
Begane grond:
Entree met bellentableau, brievenbussen en eigen berging op de begane grond.

Appartement:
Entree, hal met meterkast en toegang tot de woonkamer en keuken. De royale woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen en heeft een fantastisch uitzicht. Vanuit de woonkamer is het balkon aan de voorzijde bereikbaar.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van een eenvoudig keukenblok en geeft toegang tot een klein balkon.

Vanuit de woonkamer is er een tussenhal bereikbaar met toegang tot de 3 slaapkamers (11, 8 en 5m2), separaat toilet en de badkamer. De grote slaapkamer aan de achterzijde beschikt over praktische inbouwkasten. De andere slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een douchegelegenheid en een wastafel.

Met name de fantastische locatie, uitzicht en de 3 slaapkamers maken dit appartement een zeer aantrekkelijk object!

Algemeen:

- Bijdrage V.v.E. bedraagt ca. € 153,12 per maand;
- Schitterende locatie nabij voorzieningen en het Weezenlandenpark;
- Royale en lichte woonkamer;
- Projectnotaris DuretTrip Notarissen;
- Antispeculatie beding gedurende één jaar;
- Koper is verplicht gedurende twee jaar het gekochte uitsluitend te gebruiken om zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven;

Ja, ik wil Hardesteinstraat 7 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
038-4230610

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten