menu
Home » Woning kopen » Hagenduin, woningtype Bloemdijk 0ong

Hagenduin, woningtype Bloemdijk 0ong - LELYSTAD

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel Lees meer
Koopsom:

€ 399.000 v.o.n.

  • Type

    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel gesprek kun je een afspraak maken met één van de makelaars.


Bijzonderheden woningtype Bloemdijk:

- Vrijstaande villa met ca. 123 m² woonoppervlakte
- Kavels vanaf 577 tot 840 m²
- L-kamer
- Woonkamer ca. 36 m²
- Drie slaapkamers,
- Badkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel
- Ruime zolder bereikbaar middels vaste trap
- Aangebouwde garage, ca. 14 m²
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Keuze uit 4 kleuren gevelsteen, 4 voordeuren en 4 kleuren schilderwerk.

- Vele (uitbreidings)opties mogelijk, zoals de gehele woning verbreden of verlengen (zie optionele plattegronden voor een opzet)

- De genoemde prijs is de 'vanafprijs', vraag de makelaar naar de huidige stand van zaken en de prijslijst.Project:

Zie je het voor je? Een vrijstaande villa met een riante tuin waar je werkelijk alle ruimte hebt. Op Buitenhof vind je jouw Woonschat. Behalve een ruim aanbod aan woningtypes valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Je kunt ieder woningtype geheel naar maat laten uitbreiden of aanpassen. Wil je een garage of liever een extra werkkamer op de begane grond? Samen met de aannemer en projectarchitect wordt jou droomwoning geheel naar smaak ontworpen en gebouwd.

Iedere woning wordt volledig gasloos aangeboden. Hierbij wordt de woning verwarmt door een warmtepompsysteem welke buitenlucht omzet in een comfortabele warmte. In de zomer kun je hier zelfs optioneel mee koelen. Daarnaast worden de noodzakelijke bouwkundige en installatietechnische voorzieningen getroffen om dit systeem zo efficiënt mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan extra zonnepanelen en een hoge isolatiewaarde. Optioneel kun je kiezen voor het plaatsen van extra zonnepanelen op het dak om je jaarlijkse energiekosten nog meer te beperken. Tijdens het gesprek met de installateur kun je bovendien de installatie geheel op maat laten aanpassen.

De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, vanaf 600 tot wel 1.500 m². Je Kiest hierbij zelf een kavel uit en projecteert daar vervolgens de door jou gewenste voorkeurswoning op. Niet alleen de onderlinge afstand tussen de woningen is vanwege het gekozen wegprofiel zeer breed door de prachtige groene inrichting en waterpartijen welke langs de achterzijde van iedere kavel loopt heb je ook in je tuin een schitterend uitzicht en privacy.

Wat het leven op Buitenhof helemaal aangenaam maakt, zijn de voorzieningen die je hier treft. Wat dacht je van een restaurant bij je om de hoek of de fitness, sauna, zwembad en tennisbaan op loopafstand? Het leven op Buitenhof is echt aangenaam!

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast dé Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Winkelen, een sportieve activiteit of een culturele avond … Lelystad biedt het allemaal. In de nabijheid o.a. winkelcentra en scholen, maar ook een golfbaan waar je een balletje kunt slaan. Behalve het complete centrum van Lelystad, biedt fashion outlet Bataviastad, ruim 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.

Ja, ik heb interesse in Hagenduin, woningtype Bloemdijk 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-241774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten