menu
Home » Woning kopen » Groenendaal, woningtype 17 0ong

Groenendaal, woningtype 17 0ong - LELYSTAD

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel Lees meer
Koopsom:

€ 452.000 v.o.n.

  • Type

    Vrijstaande woning
  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0320-241774Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Op iedere 1e en 3e zondag van de maand ben je tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom in het Infocenter op Buitenhof (Kraaienhof 2) om informatie af te halen of jouw vragen te stellen. Voor een individueel gesprek kun je een afspraak maken met één van de makelaars.


Bijzonderheden woningtype 17:

- Vrijstaande villa met ca. 118 m² woonoppervlakte
- Kavels vanaf 751 tot 1.475 m²
- U-kamer
- Woonkamer ca. 25 m²
- Woon-/leefkeuken van ca. 20 m²
- Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en wasdroger
- Drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast
- Badkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel
- Bergzolder, bereikbaar middels vlizotrap
- Aangebouwde garage, ca. 19 m²
- Inclusief sanitair en tegelwerk
- Keuze uit 3 sfeertypen

- Vele (uitbreidings)opties mogelijk, zoals de gehele woning verbreden of verlengen (zie optionele plattegronden voor een opzet)
- Indien gewenst is het mogelijk om een slaapkamer op de begane grond te creëren (zie optionele plattegronden voor een opzet)

- De genoemde prijs is de 'vanafprijs', vraag de makelaar naar de huidige stand van zaken en de prijslijstProject:

Zie je het voor je? Een vrijstaande villa waar je werkelijk alle ruimte hebt? Op Buitenhof vind je jouw Woonschat. Behalve het woningtype valt er namelijk nog veel meer te kiezen. Zo kun je namelijk ook kiezen uit diverse woonsferen. Wil je bijvoorbeeld een moderne of klassieke uitstraling? Kies je voor een rode, bruine of een witte steenkleur? Wil je een garage of liever een extra slaap-/werkkamer op de begane grond? Op Buitenhof wordt jouw droom werkelijkheid. Dus hoe ziet jouw ideale woning eruit? Buitenhof is echt een heerlijke plek om te wonen.

De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, vanaf 751 tot wel 1.475 m², langs lommerrijke lanen. De prachtige groene inrichting en waterpartijen geven de omgeving een parkachtige uitstraling. Wat het leven op Buitenhof helemaal aangenaam maakt, zijn de voorzieningen die je hier treft. Wat dacht je van een restaurant bij je om de hoek of de fitness, sauna, zwembad en tennisbaan op loopafstand? Het leven op Buitenhof is echt aangenaam!


Omgeving:

Buitenhof bevindt zich ook nog eens in een fantastische omgeving. Naast dé Woonschat heeft Lelystad namelijk nog zoveel meer te bieden. Van rustgevende natuurgebieden tot uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Wandelen, fietsen, bootje varen … je komt hier helemaal tot rust.

Winkelen, een sportieve activiteit of een culturele avond … Lelystad biedt het allemaal. In de nabijheid o.a. winkelcentra en scholen, maar ook een golfbaan waar je een balletje kunt slaan. Behalve het complete centrum van Lelystad, biedt fashion outlet Bataviastad, ruim 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen. Op de Bataviawerf worden schepen uit de Gouden Eeuw gereconstrueerd. In het Agora Theater kan je de dag afsluiten met een goede theatervoorstelling of een bioscoopbezoek.

Kortom, Lelystad biedt alles om aangenaam te kunnen wonen.

Ja, ik heb interesse in Groenendaal, woningtype 17 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-241774

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten