menu
Home » Woning kopen » Groen van Prinstererstraat 52IV

Groen van Prinstererstraat 52IV - AMSTERDAM

Zeer charmant en licht appartement op de bovenste verdieping met woning breed balkon in Westerpark! Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige buurt waar altijd wat Lees meer
Vraagprijs:

€ 235.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Beschikbaar
BrochureVragen? Bel 020-5712712Bezichtigen Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Zeer charmant en licht appartement op de bovenste verdieping met woning breed balkon in Westerpark!

Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige buurt waar altijd wat te doen is, maar waar u ook rust en natuur dichtbij huis heeft? Dan is dit de ideale woning! Het Westerpark biedt de perfecte combinatie van de geneugten en diversiteit van de stad, ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en is tegelijkertijd een van de groenste stadsdelen binnen de ring (A10).

Omgeving:
In de omgeving van de Staatsliedenbuurt vindt u gezellige buurtkroegjes, restaurants en niet te vergeten de Westergasfabriek. Maar ook in de vlakbij gelegen Jordaan en Haarlemmerdijk zijn tal van uitgaansgelegenheden zoals eetcafés en restaurants met gerechten uit bijna alle denkbare keukens, sfeervolle bars en enkele spraakmakende clubs. Het publiek is een diverse mix van studenten, kunstenaars, hoogopgeleiden en de gewone man.

Met het Westerpark in de buurt is er tevens volop ruimte voor sport en recreatie te midden van de natuur: u kunt er wandelen en met mooi weer lekker picknicken. Op ruime grasvelden kan gevoetbald worden en op de openbare tennisvelden slaat u gratis een balletje. Verder biedt het stadsdeel een sportpark, twee sportcentra en een verwarmd buitenzwembad.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus 18 en 21 naar het Centraal Station, tramlijn 5 naar het Leidseplein). De Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op vijf fietsminuten afstand. In de omgeving zijn diverse winkels om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen.

Indeling:
Met haar eigen entree op de derde verdieping heeft u een heerlijk appartement met een praktische indeling. De entree van de woning is op de derde verdieping. Via een interne trap komt u op de bovenste verdieping. Het appartement is voorzien van een laminaatvloer en wordt verwarmd middels CV (Intergas 2004). De keuken ligt aan de achterzijde, is crèmekleurig en voorzien van losse apparatuur. De badkamer, in het midden van woning, heeft een ruime opzet met zwart/wit geblokte tegelvloer. Met haar douche, zwevend toilet en wastafel is de badkamer ruim. Aan de voorzijde is de slaapkamer gecreëerd door een kast te plaatsen tussen het slaap- en woongedeelte.
Aan de achterzijde ligt het woning brede balkon op het zuid/ zuidwesten.

De VVE is klein met 5 leden en de bijdrage bedraagt circa € 47,-- per maand. Momenteel is de VVE niet erg actief. Het onderhoud vindt momenteel in onderling overleg plaats.

Het appartement is gelegen op eigen grond, echter bij de splitsing is de grond in particuliere erfpacht uitgegeven gebaseerd op de Algemene Bepalingen 1994. De halfjaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 222,07. Er is een oranje opinie aanwezig.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 37 m² (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 1911;
- Woning breed balkon gelegen op het zuidwesten;
- Servicekosten circa € 47,-- per maand;
- VvE, in eigen beheer;
- Particulier erfpacht, oranje opinie aanwezig;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil Groen van Prinstererstraat 52IV bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten