menu
Home » Woning kopen » Giek 8

Giek 8 - ALMERE

Altijd al je boot naast je huis willen hebben? Dan is dit je unieke kans! Deze royale, moderne en vrijstaande watervilla met vrij uitzicht wordt nu te koop aangeboden wegens vertrek naar het buitenland. Een Lees meer
Bieden vanaf:

€ 549.800 k.k.

 • Type

  Vrijstaande woning
 • Bouwvorm

  Bestaande bouw
 • Kaveloppervlakte

  449 m²
 • Status

  Verkocht
BrochureVragen? Bel 036-5330077Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Altijd al je boot naast je huis willen hebben? Dan is dit je unieke kans! Deze royale, moderne en vrijstaande watervilla met vrij uitzicht wordt nu te koop aangeboden wegens vertrek naar het buitenland.
Een onder architectuur aangelegde voortuin en ca 112 m2 eigen vaarwater maakt deel uit van het perceeloppervlak. Ruimte genoeg voor een grote boot en zelfs meerdere boten.

*** English text below ***

Indeling

Entree, gang met toegang tot meterkast, toilet, bergruimte, aparte en toch open woonkeuken, grote woonkamer en met licht eikenhout beklede trap naar de eerste verdieping.
De begane grond heeft een splitlevel met een paar traptreden naar de woonkamer. Vanuit de ruime woonkamer met een plafondhoogte van drie meter heb je een prachtig uitzicht op het vaarwater en de ligplaats van de boot naast het huis. De grote glazen schuifpui geeft toegang tot een enorm groot terras aan het water.
Links van de entree ligt de ruime keuken waar plaats is voor een eettafel met zes tot acht stoelen. De schuifpui en grote raampartijen in de halfopen keuken met uitzicht op de carport en straat maken het geheel tot een plezierig licht en ruim vertrek waar het goed toeven is.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan een de masterbedroom is. De ruime overloop geeft tevens toegang tot de zeer ruime badkamer en een apart toilet. Een open trap leidt naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
De tweede verdieping geeft bij iedereen een wow-effect, door het enorme ruime oppervlak en door de wandbeslagen schuifpui naar het grote houten buitenterras. Op dit terras is het in het voorjaar, zomers en najaar heerlijk beschut loungen. De zon gaat hier pas in de avond onder. Vanaf dit terras heb je een fantastisch uitzicht over de Noorderplassen en het natuurgebied De Lepelaarsplassen.
De tweede verdieping heeft verder een mooie bergruimte waar de wasmachine en wasdroger naast elkaar kunnen staan. Ook is hier de afzuiginstallatie van het huis ondergebracht. De tweede verdieping kan verbouwd worden tot twee kamers, waarvan de bouwtekeningen beschikbaar zijn.

Wonen
De woonkamer is zeer licht en heel ruim te noemen, onder andere door het hoge plafond en de grote raampartijen inclusief schuifpui. De zon schijnt hier de hele dag, waardoor de stookkosten relatief laag zijn. De wanden op de benedenverdieping zijn in 2018 glad gestuct en wit evenals het plafond. De woonkamer heeft een lichte massief eiken vloer en twee radiatoren. Het trapje naar de entree en de keuken is bekleed met licht massief eiken hout.

Koken
De keuken in licht houtdesign van Erkalinea heeft brede laden, een carrouselkast, een apothekerskast, een afvalbakkast, inbouwkoelkast, inbouwvaatwasser, inductiekookplaat en combioven. De keukenapparatuur is van Miele. De vriezer staat apart in de ruime berging onder de trap. Op de vloer van de keuken liggen net als in de entree lichtgekleurde plavuizen en de vloer is voorzien van vloerverwarming. Door de middagzon en de lichte ruimte is het hier gezellig vertoeven, desgewenst met open schuifpui.

Slapen
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. Twee ruime slaapkamers aan de waterkant van het huis en de ruim bemeten masterbedroom aan de straatkant. Op dezelfde verdieping is de ruime badkamer en het aparte toilet gelegen. Een open trap geeft toegang tot de tweede verdieping die allerlei mogelijkheden biedt. De huidige bewoners hebben hier hun werkkamer, maar aantrekkelijk is ook een mega-grote slaapkamer met heerlijk dakterras. Ook kunnen er twee ruime slaapkamers in worden gemaakt. Deze verdieping is heel licht door de vele raampartijen. Alle ramen in het huis kantelen naar alle kanten, zodat schoonmaken bijna een feest is.

Baden en toilet
De ruime badkamer is geheel betegeld met lichte tegels en voorzien van een brede Laufen wastafel met daarboven een brede spiegel met verlichting, een Villeroy & Boch ligbad en een separate ronde douchecabine. De (thermostaat)kranen en douche zijn van Grohe.
Direct naast de badkamer bevindt zich het aparte tweede toilet met fonteintje.

Buiten
Het meest opvallende aan deze watervilla zijn de terrassen, het grote vlonderterras (8x3m) aan de waterkant, het terras aan de zijkant, dat toegang geeft tot de bootlift en de carport. Met een trapje ga je naar de drijvende houten steiger, waar een semi-rigid Zodiac met elektrische buitenboordmotor uitnodigend ligt te wachten voor een heerlijk tochtje op het meer.
Er zijn twee buitenkranen en twee dubbele stopcontacten op de terrassen aangebracht.
Aan de straatkant van het huis ligt een onderhoudsarme tuin die tevens toegang geeft tot de ruime berging van het huis.

Varen
Voor waterliefhebbers is dit een droomhuis. Aan het eind van de waterstraat kom je meteen op de Noorderplassen en rechtsaf door het zelfbedieningssluisje vaar je door het mooie Beatrixpark naar het Weerwater aan de andere kant van Almere. De Noorderplassen en Lepelaarsplassen bieden een prachtig vaar- en natuurgebied. En door de sluis ligt het Markermeer aan je voeten. Naast het huis bevindt zich de bootlift en dit biedt een beschutte plek voor de boot. Ook aan de voorkant is ruimte voor een of meerdere boten. Het is mogelijk in het eigen water steigers uit te bouwen tot een privé jachthaventje. Bespaar zo op liggelden!

Parkeren
Parkeren kan op eigen terrein naast het huis. Er is plaats voor vier auto’s, waarvan twee naast elkaar onder de carport kunnen staan. Er is een oplader voor een elektrische auto aanwezig. In de straat zijn verder veel parkeerplaatsen beschikbaar.

Bijzonderheden
Recent (2018) glad stucwerk op de begane grond
Goed onderhouden huis met mooie, luxe en duurzame materialen
Miele vaatwasser vernieuwd in 2017
Lamellen als raambekleding
Stadsverwarming (geen gaskachel)
Bootlift
Drijvende steiger met semi-rigid Zodiac met elektromotor
Oplader voor elektrische auto
Bouwjaar: 2005
Woonoppervlak: 193 m2
Luxe moderne keuken
Eigen steiger aan vaarwater
Carport
Parkeren op eigen terrein voor vier auto’s
Oplevering in overleg

Locatie
De watervilla is gelegen in de waterrijke woonwijk Noorderplassen-West. Deze wijk bestaat sinds 2004. De wijk is zeer populair bij watersporters en natuurliefhebbers. Vanaf je eigen huis vaar je met de boot over de Noorderplassen naar het Markermeer. Op de fiets zijn mooie tochten te maken naar het Almeerder strand of langs de dijk naar Lelystad. Voor wandelliefhebbers zijn er vele wandelpaden in het Pampusbos (bereikbaar binnen 5 minuten) of de Lepelaars- en Oostvaardersplassen. Voorts liggen op een kwartier rijden twee prachtige golfbanen.
Via de Hogering ben je in vijf minuten op de A6 naar Amsterdam of richting Amersfoort/Utrecht. Met de bus over de busbaan ben je in nog geen tien minuten op het station en in het centrum van Almere. De wijk heeft overigens op loopafstand ook een supermarkt, snackbar, gezondheidscentrum, scholen, kinderopvang en fitness. Ook zijn er diverse trailerhellingen.
Description

Always wanted to have your boat next to your house? Then this is your unique opportunity! This spacious, modern and detached water villa with unobstructed views is now offered for sale due to departure abroad.
A landscaped front garden and approximately 112 m2 of private waters are part of the plot surface. Space enough for a large boat and even several boats.

Layout
Entrance, corridor with access to meter cupboard, toilet, storage space, separate and yet open kitchen, large living room and light oak-wood staircase to the first floor.
The ground floor has a split level with a few steps to the living room. From the spacious living room with a ceiling height of three meters you have a beautiful view of the waterway and the berth of the boat next to the house. The large sliding glass door gives access to a huge terrace on the water.
To the left of the entrance is the spacious kitchen with space for a dining table with six to eight chairs. The sliding doors and large windows in the semi-open kitchen overlooking the carport and street make the whole a pleasant light and spacious room where it is good to live.

First floor
On the first floor there are three spacious bedrooms, one of which is the master bedroom. The spacious landing also gives access to the spacious bathroom and a separate toilet. An open staircase leads to the second floor.

Second floor
The second floor gives everyone a wow effect, due to the enormous spacious surface and the wall-mounted sliding doors to the large wooden outdoor terrace. On this terrace you can enjoy lounging in the spring, summer and autumn. The sun goes down here in the evening. From this terrace you have a fantastic view over the Noorderplassen and the nature reserve De Lepelaarsplassen.
The second floor has a beautiful storage room where the washing machine and dryer can stand next to each other. Also here is the extraction system of the house housed. The second floor can be converted into two rooms, of which the construction drawings are available.

Living
The living room is very light and very spacious, among other things due to the high ceiling and the large windows including sliding doors. The sun shines all day here, so the heating costs are relatively low. The walls on the ground floor are smoothly plastered in 2018 and white as well as the ceiling. The living room has a light solid oak floor and two radiators. The staircase to the entrance and the kitchen is covered with light solid oak wood.

Cook
The kitchen in light wood design by Erkalinea has wide drawers, a carousel cabinet, a pharmacist's cupboard, a waste bin, built-in fridge, built-in dishwasher, induction hob and microwave oven. The kitchen equipment is from Miele. The freezer is separate in the large storage room under the stairs. On the floor of the kitchen there are light-colored tiles just like in the entrance and the floor is equipped with underfloor heating. Thanks to the afternoon sun and the light space it is nice to stay here, if desired with an open sliding door.To sleep
Vragen? Niels Orij kan je alles vertellen over deze woning

Ja, ik wil Giek 8 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Almere
Terug naar de zoekresultaten