menu
Home » Woning kopen » Geleen 51

Geleen 51 - ZWOLLE

*Start van de verkoop middels een open huis op donderdag 9 mei van 16.00 uur tot 17:00 uur* U kunt dan zonder afspraak dit appartement komen bezichtigen. Bezichtigingen vooraf zijn helaas niet mogelijk. Lees meer
Vraagprijs:

€ 265.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 038-4230610Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

*Start van de verkoop middels een open huis op donderdag 9 mei van 16.00 uur tot 17:00 uur*
U kunt dan zonder afspraak dit appartement komen bezichtigen. Bezichtigingen vooraf zijn helaas niet mogelijk.

In de Aa-landen, op loopafstand van het winkelcentrum de Dobbe, in het fraai ontworpen appartementencomplex de Dommel, ruim bemeten 3-kamer appartement (bouwjaar 2007) met berging en twee eigen parkeerplaatsen (gelegen in de afgesloten parkeergarage) . Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een vloeroppervlakte van ca. 94 m2. Het complex is van alle gemakken voorzien, zoals een video intercominstallatie, een afgesloten centrale hal met liftinstallatie en een prachtige gezamenlijke binnentuin.

Indeling
Via de statige entree komt u in de centrale hal waar de trappartij en de lift gesitueerd zijn.

Indeling appartement:

Entree, ruime hal, bergruimte en toilet. Royale woonkamer met toegang tot het terras met uitzicht op gemeentegroen. Nette keuken in lichte kleurstelling voorzien van een gaskookplaat, afzuigschouw en koel-/vriescombinatie. Twee ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer toegang geeft tot de nette badkamer met douche, toilet en wastafel.

Voor uw (twee) auto's is een eigen plaats gereserveerd in de overzichtelijke parkeerkelder. Op deze etage bevindt zich ook een eigen, afgesloten berging. De hellende inrit van de parkeerkelder is verwarmd.

Algemeen:
- Bouwjaar 2007
- Bijdrage VVE ca. Eur 134,00 per maand;
- Projectnotaris Het Notarieel te Zwolle;
- Anti-speculatiebeding gedurende twee jaar;
- Koper is verplicht het gekochte gedurende twee jaar uitsluitend te gebruiken om zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het gekochte niet aan derden te verhuren of op andere wijze in gebruik te geven;

Ja, ik wil Geleen 51 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
038-4230610

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten