menu
Home » Woning kopen » Filips van Almondestraat 11-I

Filips van Almondestraat 11-I - AMSTERDAM

Een heerlijk licht appartement met twee slaapkamers en een woningbreed balkon aan de voor- en achterzijde te koop! Indeling: Via het trappenhuis kom je op de eerste verdieping. In de hal van het gemeenschappelijke Lees meer
Vraagprijs:

€ 285.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Een heerlijk licht appartement met twee slaapkamers en een woningbreed balkon aan de voor- en achterzijde te koop!

Indeling:
Via het trappenhuis kom je op de eerste verdieping. In de hal van het gemeenschappelijke trappenhuis bevindt zich de meterkast.
De hal van het appartement geeft toegang tot bijna alle vertrekken. Aan de achterzijde ligt de keuken welke toegang biedt tot het zonnige woningbrede balkon. In de keuken hangt de C.V. en is de wasmachine-aansluiting.
Naast de keuken liggen de twee slaapkamers welke allebei ook toegang geven tot het balkon, middels openslaande deuren. Aan de voorzijde is de woonkamer met tevens de toegang naar het tweede ruime woningbrede balkon. Via de woonkamer is de tweede slaapkamer te bereiken. De badkamer ligt voor de keuken en is compact maar compleet: een douche, wastafel en toilet.
Doordat elke kamer toegang geeft naar één van de twee balkons middels deuren met grote ramen, is het een zeer licht appartement met een ruimtelijk gevoel.

Omgeving:
Het appartement is centraal gelegen in de gezellige Baarsjes, met diverse leuke cafés en restaurants op loopafstand (o.a. Edel, Bar Baarsch, Radijs, café Cook en Zurich). De winkelstraten Postjesweg, Kinkerstraat, Ten Katemarkt en de Jan Pieter Heijestraat - met een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod - bevinden zich op enkele minuten afstand. Daarnaast zijn er verschillende speelpleinen in de directe omgeving van het appartement en zijn het Rembrandtpark en het Vondelpark zeer dichtbij.

Bereikbaarheid:
Het appartement is met de auto goed bereikbaar (betaald parkeren voor de deur), via de Ring Eest (afslag S105 of S106 op 4 minuten afstand rijden). Ook per openbaar vervoer is de woning uitstekend te bereiken (halte tramlijn 7, 13, 17 en 19 en haltes voor de buslijnen 15 en 18 op loopafstand). Je fietst binnen 10 minuten naar diverse stadsparken zoals het Vondel-, Rembrandt- en Erasmuspark, maar je bent ook binnen 10 minuten fietsen in hartje Amsterdam.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925;
- Woonoppervlakte 47,4 m² (conform NEN 2580);
- Balkon achterzijde op het zuiden;
- Balkon voorzijde op het noorden;
- VvE professioneel beheerd door Ymere;
- Bijdrage VvE € 74,85 per maand;
- Verwarming en warm water middels C.V. (2007);
- Erfpacht vooruitbetaald tot einde tijdvak (2054);
- Rekentool eeuwigdurende erfpacht aanwezig;
- Oplevering in overleg;
- Koopakte bij notaris in Amsterdam, conform Amsterdams Ringmodel, ter keuze van koper.

Ja, ik wil Filips van Almondestraat 11-I bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten