menu
Home » Woning kopen » Ferguutstraat 12II

Ferguutstraat 12II - AMSTERDAM

Heerlijk ruim en licht driekamerappartement gelegen op de tweede verdieping en een ruime zolderberging met raam. Het appartement beschikt over een balkon aan zowel de voor- als achterzijde. Ligging en Lees meer
Vraagprijs:

€ 285.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Heerlijk ruim en licht driekamerappartement gelegen op de tweede verdieping en een ruime zolderberging met raam. Het appartement beschikt over een balkon aan zowel de voor- als achterzijde.

Ligging en bereikbaarheid:
De woning is centraal gelegen in Bos en Lommer met een winkelcentrum, kinderboerderij en speeltuin om de hoek. Op de fiets ben je binnen enkele minuten in de Jordaan en centrum van Amsterdam.

Het openbaar vervoer is praktisch voor de deur, uitvalswegen (A10, afslag S104) is zeer nabij en het centrum van Amsterdam binnen korte fietsafstand.

Parkeren:
Op de openbare weg geldt betaald parkeren of parkeren met een vergunning. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling:
Aan de voorzijde ligt de heerlijke ruime, lichte woonkamer. De zijkamer is bij de woonkamer betrokken en thans in gebruik als eethoek. Het balkon aan de voorzijde is recent opgeknapt. Hier is het genieten van de middag- en avondzon. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de keuken en de twee slaapkamers. Het balkon aan de achterzijde is onder andere vanuit de keuken bereikbaar. Op dit balkon is het heerlijk genieten van de ochtendzon. In het midden van de woning is de badkamer gelegen, welke is voorzien van wastafel, toilet en douche.

Op de zolderverdieping is nog een ruime berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 54,8 m²;
- bouwjaar 1938;
- balkon aan voor- en achterzijde;
- berging op zolderverdieping;
- erfpacht vooruitbetaald tot einde tijdvak (2033);
- indicatie eeuwigdurende erfpacht aanwezig;
- bijdrage VVE € 138,22 per maand;
- professionele VVE beheerder;
- verwarming middels gaskachel;
- warm water middels geiser;
- parketvloer in de woonkamer;
- oplevering in overleg.

Ja, ik wil Ferguutstraat 12II bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten