menu
Home » Woning kopen » Edward Jennerstraat 328D

Edward Jennerstraat 328D - HAARLEM

Loft-appartementen ‘Jennerstate’ Start bouw naar verwachting 1e kwartaal 2019. Ben jij op zoek naar een ruim, comfortabel en betaalbaar appartement? De ‘Jennerstate’ biedt ruime appartementen Lees meer
Koopsom:

€ 294.500 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 023-5421012Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Loft-appartementen ‘Jennerstate’

Start bouw naar verwachting 1e kwartaal 2019.
Ben jij op zoek naar een ruim, comfortabel en betaalbaar appartement? De ‘Jennerstate’ biedt ruime appartementen (1, 2 of 3 slaapkamers), tussen de 69 m² - 124 m².
In dit bestaande gebouw, aan de Edward Jennerstraat gelegen, worden 14 nieuwe loft-appartementen gerealiseerd, met een hoog plafond, allen met een loggia en een royale berging.
Begin hier je wooncarrière als starter, of verhuis je van een woonhuis naar een royaal, gelijkvloers appartement. De loft-appartementen zijn reeds voorzien van behangklare stucwanden en worden opgeleverd met een moderne- en luxe badkamer.

De ligging is ideaal; de appartementen liggen op loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Schalkwijk. De opstappunten van de snelbusverbinding Zuidtangent en uitvalswegen naar onder andere Amsterdam en Schiphol zijn tevens in de directe nabijheid. Er wordt in de omgeving een nieuw park aangelegd (Aziëpark) met o.a. een prachtige waterpartij en veel aandacht voor groen.

Schalkwijk is de wijk in Haarlem waar momenteel veel ontwikkeld en nieuw wordt gebouwd. En het mooie is: je bent dichtbij de levendige binnenstad van Haarlem met al zijn gezelligheid. Binnen 15 minuten sta je op de Grote Markt van Haarlem. Bos, duinen en strand zijn eveneens goed te bereiken per fiets of auto.

Inschrijven?
Download het inschrijfformulier (onder kopje "download brochure")
We houden je op de hoogte over de loting/toewijzing.

Heb jij vragen?
Neem contact op met Appel & Fris Makelaars 023- 542 10 12 of
Van der Linden Makelaardij 023- 220 00 02.

Ja, ik heb interesse in Edward Jennerstraat 328D!

Meer informatie
Bel ons
023-5421012

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten