menu
Home » Woning kopen » De Wittenkade 62

De Wittenkade 62 - AMSTERDAM

Ruim en licht 5-kamer appartement van maar liefst 135 m² met uitzicht op de Kostverlorenvaart. Dit appartement beschikt tevens over een grote hobbykamer in het souterrain. Gelegen op een aantrekkelijke Lees meer
Vraagprijs:

€ 595.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Ruim en licht 5-kamer appartement van maar liefst 135 m² met uitzicht op de Kostverlorenvaart. Dit appartement beschikt tevens over een grote hobbykamer in het souterrain. Gelegen op een aantrekkelijke locatie in stadsdeel Westerpark. Vlakbij de Haarlemmerweg, de Kostverlorenkade om de hoek en op korte afstand van de Jordaan!

Omgeving:
In het Westerpark treft u diverse gezellige buurtwinkels, cafés en eetgelegenheden aan, waaronder Café restaurant Amsterdam. In de Van Limburg Stirumstraat vindt u een supermarkt en diverse winkels. Het appartement ligt in de directe nabijheid van het Westerpark met cultureel centrum de Westergasfabriek.

Bereikbaarheid:
U heeft via de Haarlemmerweg een perfecte aansluiting op de Ring (A10). Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer, onder andere bus 18 naar het Leidseplein. De Jordaan en de Haarlemmerdijk zijn op 5 minuten fietsafstand. Betaald parkeren voor de deur.

Indeling:
Entree op de begane grond. Hal die toegang biedt tot alle vertrekken, meterkast, C.V.-kast en inpandige trap naar het souterrain. Badkamer met wastafel en douche. Separaat toilet. Ruime woonkamer (circa 26 m²) aan de voorzijde met uitzicht op de Kostverlorenvaart. Twee slaapkamers van circa 10 m² aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevinden zich eveneens twee slaapkamers, deze zijn iets ruimer opgezet (circa 12 m²). Ruime keuken (circa 14 m²) met wasmachine-aansluiting en toegang tot het balkon op het noordwesten!

Middels de trap komt u in de gang die u naar de hobbykamer met daglichttoetreding, brengt.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 135 m²;
- Bouwjaar 1975;
- Balkon gelegen op het noordwesten;
- C.V.-ketel Intergas, bouwjaar 2009;
- Actieve VvE, beheert door Pro VvE beheer;
- Servicekosten circa € 200,-- per maand (01/07/2018 - 30/06/2019);
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-09-2055;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Projectnotaris Loyens en Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil De Wittenkade 62 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten