menu
Home » Woning kopen » De Wittenkade 124III

De Wittenkade 124III - AMSTERDAM

Licht tweekamerappartement op de bovenste woonverdieping met een prachtig vrij uitzicht op de Kostverlorenvaart en balkon op het noordwesten! Dit appartement heeft een dubbele berging, grote zolderberging Lees meer
Vraagprijs:

€ 360.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Licht tweekamerappartement op de bovenste woonverdieping met een prachtig vrij uitzicht op de Kostverlorenvaart en balkon op het noordwesten! Dit appartement heeft een dubbele berging, grote zolderberging recht boven de woning en een separate berging in de onderbouw.

Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige buurt waar altijd wat te doen is, maar waar u ook rust en natuur dichtbij huis heeft? Dan is dit de ideale woning! Het Westerpark biedt de perfecte combinatie van de geneugten en diversiteit van de stad, ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en is tegelijkertijd een van de groenste stadsdelen binnen de ring (A10).

Omgeving:
In de omgeving van de Fannius Scholtenbuurt vindt u gezellige buurtkroegjes, restaurants en niet te vergeten de Westergasfabriek. Maar ook in de vlakbij gelegen Jordaan en Haarlemmerdijk zijn tal van uitgaansgelegenheden zoals eetcafés en restaurants met gerechten uit bijna alle denkbare keukens, sfeervolle bars en enkele spraakmakende clubs. Het publiek is een diverse mix van studenten, kunstenaars, hoogopgeleiden en de gewone man.

Met het Westerpark in de buurt is er tevens volop ruimte voor sport en recreatie te midden van de natuur: u kunt er wandelen en met mooi weer lekker picknicken. Op ruime grasvelden kan gevoetbald worden en op de openbare tennisvelden slaat u gratis een balletje. Verder biedt het stadsdeel een sportpark, twee sportcentra en een verwarmd buitenzwembad.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus 18 naar het Centraal Station, tramlijn 10 naar het Leidseplein). De Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op vijf fietsminuten afstand. In de omgeving zijn diverse winkels om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen.

Indeling:

Derde verdieping:
Entree op de derde verdieping. U stapt binnen in de hal die toegang geeft tot de ruime woonkamer met Frans balkon en vanwaar u vrij uitzicht heeft op de Kostverlorenvaart. Vanuit de woonkamer heeft u een vrije doorloop naar de half-open keukenruimte waar u naar eigen smaak een keuken kunt plaatsen. De keuken biedt toegang tot het balkon met kastruimte, welke is gelegen op het noordwesten. Links van de keuken bevindt zich de technische ruimte met C.V.-installatie, mechanische ventilatie en wasmachine-aansluiting. Via de technische ruimte komt u uit in de badkamer met douche en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig in de hal van de woning. Achter de keuken is de slaapkamer gevestigd van circa 7 m². Vanuit de slaapkamer kijkt u op het balkon.

Ruime berging recht boven de woning welke is voorzien van elektra (circa 14 m²) en nog een separate berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 53 m²;
- Bouwjaar 1905;
- Vrij uitzicht op de Kostverlorenvaart;
- VvE, professioneel beheerd door Pro VvE beheer;
- Servicekosten circa € 89,- per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 01-08-2055;
- Zolderberging recht boven de woning circa 14 m²;
- Een berging in de onderbouw van circa 4 m²;
- C.V.-ketel Intergas 2012;
- Dubbele beglazing;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil De Wittenkade 124III bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten