menu
Home » Woning kopen » De Wittenkade 138H

De Wittenkade 138H - AMSTERDAM

Licht en sfeervol tweekamerappartement met een prachtig uitzicht op de Kostverlorenvaart en tuin met schuur op het noordwesten! Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige Lees meer
Vraagprijs:

€ 365.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond

Over de woning

Licht en sfeervol tweekamerappartement met een prachtig uitzicht op de Kostverlorenvaart en tuin met schuur op het noordwesten!

Wilt u wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige buurt waar altijd wat te doen is, maar waar u ook rust en natuur dichtbij huis heeft? Dan is dit de ideale woning! Het Westerpark biedt de perfecte combinatie van de geneugten en diversiteit van de stad, ligt op loopafstand van de gezellige Jordaan en is tegelijkertijd een van de groenste stadsdelen binnen de ring (A10).

In de omgeving vindt u gezellige buurtkroegjes, restaurants en niet te vergeten de Westergasfabriek. Maar ook in de vlakbij gelegen Jordaan en Haarlemmerdijk zijn tal van uitgaansgelegenheden zoals eetcafés en restaurants met gerechten uit bijna alle denkbare keukens, sfeervolle bars en enkele spraakmakende clubs. Het publiek is een diverse mix van studenten, kunstenaars, hoogopgeleiden en de gewone man.

Met het Westerpark in de buurt is er tevens volop ruimte voor sport en recreatie te midden van de natuur: u kunt er wandelen en met mooi weer lekker picknicken. Op ruime grasvelden kan gevoetbald worden en op de openbare tennisvelden slaat u gratis een balletje. Verder biedt het stadsdeel een sportpark, twee sportcentra en een verwarmd buitenzwembad.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (bus 18 naar het Centraal Station, tramlijn 10 naar het Leidseplein). De Jordaan en Haarlemmerdijk zijn op vijf fietsminuten afstand. In de omgeving zijn diverse winkels om de dagelijkse boodschappen te kunnen doen.

Indeling:

Begane grond:
Eigen entree op de begane grond, meterkast, separaat toilet en toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. Verder biedt de hal toegang tot de ruime woonkamer van circa 23 m² met uitzicht op de Kostverlorenvaart en half-open keuken. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de technische ruimte met wasmachine-aansluiting, mechanische ventilatie-unit en C.V.-installatie, vanwaar u toegang heeft tot de badkamer met wastafel en douche.

Middels de half-open keuken heeft u toegang tot de tuin op het noordwesten van circa 26 m².

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 56 m²;
- Bouwjaar 1905;
- Uitzicht op de Kostverlorenvaart;
- VvE, professioneel beheerd door Pro VvE beheer;
- Servicekosten circa € 24,- per maand;
- Erfpacht afgekocht tot 01-08-2055;
- C.V.-ketel Intergas 2009;
- Dubbele beglazing;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.

Ja, ik wil De Wittenkade 138H bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten