menu
Home » Woning kopen » Burgemeester Cramergracht 46

Burgemeester Cramergracht 46 - AMSTERDAM

Heerlijk ruim en licht 3-kamer appartement (circa 65 m²) met balkon op het westen, lichte woonkamer en berging in de onderbouw. Het appartementencomplex bevindt zich in goed verzorgde staat. Het is Lees meer
Vraagprijs:

€ 210.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Heerlijk ruim en licht 3-kamer appartement (circa 65 m²) met balkon op het westen, lichte woonkamer en berging in de onderbouw.

Het appartementencomplex bevindt zich in goed verzorgde staat. Het is voorzien van een afgesloten entree en een lift. Ten slotte vindt u uw eigen berging in de onderbouw.

Omgeving:
Dit goed ingedeelde 3-kamer appartement heeft een zeer gunstige ligging aan de prachtige Burgemeester Cramergracht. In de directe nabijheid treft u aan het Plein '40-'45 een gezellige markt. Op de fiets bent u met 3 minuten binnen de ring van Amsterdam. De fraaie Sloterplas ligt om de hoek en biedt genoeg recreatiemogelijkheden. Even verderop ligt het Rembrandtpark. Hier bent u met 6 minuten fietsen. Daarnaast zijn er scholen in de buurt, alsmede het OLVG-ziekenhuis.

Bereikbaarheid:
Binnen 15 minuten bent u op de fiets in de binnenstad. Het openbaar vervoer, de winkels, en recreatiemogelijkheden vindt u op loopafstand. Het complex ligt nabij vele openbaar vervoer voorzieningen, waaronder tramlijnen 7, 13 en 14, metrolijn 50, buslijn 64 en NS station Lelylaan. Ook de uitvalswegen A10 en A9 zijn prima te bereiken. Bovendien is parkeren hier nog gratis (middels blauwe zone).

Indeling:
U komt binnen in de entree met meterkast en tochtportaal. Vanuit de entree komt u uit in de ruime hal van circa 6 m² die toegang geeft tot bijna alle vertrekken en voorzien is van twee kasten om uw spullen in op te bergen. In de hal bevindt zich de toegang tot het separate toilet met toegang tot de badkamer, welke is voorzien van wastafel en bad met regendouche. Vanuit de badkamer komt u uit in de grote slaapkamer aan de voorzijde van het appartement van circa 11,5 m². Tevens bevind de gesloten keuken met wasmachine-aansluiting zich aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde treft u de ruime woonkamer van circa 17,5 m² met dubbele deuren naar de zijkamer van circa 10 m². Deze kamer kan worden gebruikt als tweede slaapkamer of eetkamer en geeft toegang tot het balkon.

De berging van circa 5 m² bevindt zich in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 62,8 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1957;
- Berging in onderbouw;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas;
- VvE professioneel beheerd;
- Servicekosten circa € 250,76 per maand (inclusief voorschot 65 euro stookkosten), reservering groot onderhoud, glas-
en opstalverzekering, huismeester en lift);
- De woning staat op erfpachtgrond. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam
van 1955. De canon bedraagt € 47,19 per jaar en kan voor het eerst worden herzien op 01-04-2030;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2030. De rekentool is ingevuld met de WOZ waarde van 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2030: € 92,- per jaar (excl. indexering vanaf 2017 en notariskosten);

Wilt u liever afkopen?
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Tot 2030 blijft u uw huidige canon betalen. Daarna betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 2.819,- direct (excl.
notariskosten).
- Huidig én eeuwigdurende tijdvak afkopen? U koopt direct alle canonbetalingen af. Daarna betaalt u nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: € 3.234,- direct (excl. notariskosten).

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Burgemeester Cramergracht 46 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten