menu
Home » Woning kopen » Burgemeester Cramergracht 36

Burgemeester Cramergracht 36 - AMSTERDAM

Heerlijk ruim en licht 3-kamer appartement (circa 75 m²) met balkon op het westen, lichte woonkamer en eigen berging in de onderbouw. Het appartementencomplex bevindt zich in goed verzorgde staat. Het Lees meer
Vraagprijs:

€ 240.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
BrochureVragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Heerlijk ruim en licht 3-kamer appartement (circa 75 m²) met balkon op het westen, lichte woonkamer en eigen berging in de onderbouw.

Het appartementencomplex bevindt zich in goed verzorgde staat. Het is voorzien van een afgesloten entree en twee liften. Recentelijk zijn de galerijvloeren voorzien van een nieuwe coating en nieuwe led verlichting.

Dit goed ingedeelde 3-kamer appartement heeft een zeer gunstige ligging aan de prachtige Burgemeester Cramergracht. In de directe nabijheid treft u aan het Plein '40-'45 een gezellige markt. Op de fiets bent u met 3 minuten binnen de ring van Amsterdam. De fraaie Sloterplas ligt om de hoek en biedt genoeg recreatiemogelijkheden. Even verderop ligt het Rembrandtpark. Hier bent u met 6 minuten fietsen. Daarnaast zijn er scholen in de buurt, alsmede het OLVG-ziekenhuis.

Binnen 15 minuten bent u op de fiets in de binnenstad. Het openbaar vervoer, de winkels, en recreatiemogelijkheden vindt u op loopafstand. Het complex ligt nabij vele openbaar vervoer voorzieningen, waaronder tramlijnen 7, 13 en 14, metrolijn 50 en NS stations Lelylaan en Sloterdijk. Ook de uitvalswegen A10 en A9 zijn prima te bereiken. Bovendien is parkeren hier nog gratis (middels blauwe zone), bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen.

Indeling:
U komt binnen in de entree met meterkast en tochtportaal. Vanuit het tochtportaal komt u in de ruime en zeer lichte woonkamer van circa 38 m² met toegang tot het balkon op het westen. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers van ca. 11,5 m² en ca. 10 m². De badkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer en grote slaapkamer en is voorzien van wastafel, toilet, douche en aansluiting voor de wasmachine en droger. Tevens bevindt de gesloten keuken zich aan de voorzijde van het appartement en deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: gaskookplaat met RVS afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en vaatwasser.

De berging van circa 5 m² bevindt zich in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 74,9 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1957;
- Eigen berging in onderbouw;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas;
- VvE professioneel beheerd;
- Servicekosten € 266,90 per maand (inclusief 75 euro voorschot stookkosten), reservering groot onderhoud, glas- en opstalverzekering, huismeester en lift);
- De woning staat op erfpachtgrond. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam van 1955.
De vaste canon bedraagt € 56,26 per jaar en kan voor het eerst worden herzien op 01-04-2030;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2030. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2014. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2030: € 102,- per jaar (excl. indexering);
- Alleen eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2030 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 3.044,- direct;
- Huidig én eeuwigdurende tijdvak afkopen? U koopt direct alle canonbetalingen af. Daarna betaalt u nooit meer erfpacht. De kosten hiervoor zijn: € 3.537,- direct.

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Burgemeester Cramergracht 36 bezichtigen!

Direct afspraak maken

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten