menu
Home » Woning kopen » Brentanostraat 162

Brentanostraat 162 - AMSTERDAM

Ruim en licht driekamerappartement van 60 m² gelegen op de derde (tevens hoogste!) verdieping van het appartementencomplex in de wijk Venserpolder. Het appartement is goed onderhouden en beschikt over Lees meer
Vraagprijs:

€ 225.000 k.k.

  • Bouwvorm

    Bestaande bouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 020-5712712Neem contact op Terug naar resultaten

Plattegrond


Over de woning

Ruim en licht driekamerappartement van 60 m² gelegen op de derde (tevens hoogste!) verdieping van het appartementencomplex in de wijk Venserpolder. Het appartement is goed onderhouden en beschikt over glad gestucte wanden, een moderne laminaatvloer welke door het gehele appartement ligt en een moderne lichte keuken.

Het complex beschikt over een gesloten portiek, inpandige bergingen en een actieve VvE. Aan de achterzijde heeft u een vrij uitzicht over de fraaie binnentuin.

Omgeving en bereikbaarheid:
In de omgeving vindt u diverse scholen en het gezellige winkelcentrum de Amsterdamse Poort waar diverse grote en kleine winkelketens zijn gevestigd. Daarnaast zijn ook de Arena, Ziggo Dome, AFAS live en Pathe Arena goed bereikbaar, waar verschillende evenementen plaatsvinden. Haltes voor het openbaar vervoer zijn zeer dichtbij. Zo ligt de halte voor de metro (Strandvliet) om de hoek van het appartement. Met de metro bent u binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. En ook het treinstation Amsterdam Arena ligt op 2 minuten loopafstand. De halte voor de bus (Dolingadreef) is ook binnen een paar minuten te bereiken.
De Venserpolder ligt op fietsafstand van het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas. Met de auto die u voor de deur kunt parkeren bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling:
Entree, ruime hal met kast voor C.V.-opstelling, ruime bergkast met daarin de aansluiting voor de wasmachine en tevens is er voldoende ruimte voor de droger, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde bevinden zich de lichte woonkamer met open keuken en een ruime kinderslaapkamer van ruim 11 m², aan de achterzijde bevindt zich de ruime ouderslaapkamer van circa 13 m².
Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon gelegen op het noordoosten.

Op de begane grond is een eigen berging aanwezig van circa 4 m².

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 60 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Bouwjaar 1986;
- Servicekosten EUR 116,57 per maand (conform begroting 2018-2019);
- Actieve VvE beheerd door VvE Beheer Amsterdam;
- Erfpacht afgekocht tot 01-05-2036;
- Eigen berging op de begane grond;
- Uitstekende ligging t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen;
- Oplevering in overleg.

De gemeente biedt de mogelijkheid voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht of het vastzetten van de canon na 2036. De rekentool is ingevuld met de WOZ-waarde met peildatum 01-01-2015 omdat die van 2014 niet bekend is. De hierna genoemde bedragen komen voort uit de rekentool van de gemeente en deze zijn slechts ter indicatie:
- Vastzetten van de canon. Uw canon vanaf 2036: € 63,- per jaar (excl. indexering);
- Eeuwigdurend tijdvak afkopen? U koopt het eeuwigdurende tijdvak direct af. Na 2036 betaalt u geen erfpacht meer. De kosten hiervoor zijn: € 1.663,- direct;

Dit aanbod geldt voor een overstap in 2019 en de bedragen zijn exclusief notariskosten. Na 2019 gelden andere voorwaarden.

Ja, ik wil Brentanostraat 162 bezichtigen!

Direct afspraak maken
Bel ons
020-5712712

Deel deze woning:


Het team van Van der Linden Amsterdam
Terug naar de zoekresultaten