menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 8.02 0ong

Bouwnummer 8.02 0ong - LELYSTAD

Wonen in Bataviahaven is voor iedereen. Er zijn royale appartementen en luxueuze penthouses voor echte levensgenieters die aan het water willen wonen. Het penthouse is gesitueerd op de 8e en 9e etage Lees meer
Koopsom:

€ 710.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Onder optie
Vragen? Bel 0320-281800Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Wonen in Bataviahaven is voor iedereen.

Er zijn royale appartementen en luxueuze penthouses voor echte levensgenieters die aan het water willen wonen.

Het penthouse is gesitueerd op de 8e en 9e etage en is maarliefst 229 m2. Deze prachtige maisonnette heeft rondom een royaal dakterras met uitzicht op de haven.
Een kroonjuweel. Zo kun je het penthouse van Bataviahaven wel noemen. Het royale tweelaagse appartementen met grote ramen markeren het hoogste punt van Bataviahaven.

In de woonkamer, gelegen op de achtste verdieping, geniet je van een spectaculair uitzicht over het water. Ook vind je op deze etage de masterbedroom en de badkamer. Daarnaast is er bergruimte en een seperaat toilet.

De bovenste etage (op de negende verdieping) telt nog eens drie slaapkamers, een berging en drie badkamers. Wie op zulke hoogte slaapt, hoeft nooit meer een badkamer te delen.

Het Penthouse heeft twee parkeerplaatsen en een berging op de begane grond.
Op grote hoogte wonen eenzaam? Niet in Bataviahaven. In het hele gebouw bruist het van de gezelligheid. Je bent omringd door jonge gezinnen, starters en senioren. Beneden, aan de boulevard, is altijd wat te beleven.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 8.02 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-281800

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten