menu
Home » Woning kopen » Bouwnummer 6.09 0ong

Bouwnummer 6.09 0ong - LELYSTAD

Wonen in Batavia Haven: start verkoop is begonnen! Mis de boot niet, tot maandag 22 oktober 2018 om 12:00 uur kunt u zich inschrijven voor een prachtig appartement of penthouse! In Batavia Haven woon Lees meer
Koopsom:

€ 385.000 v.o.n.

  • Bouwvorm

    Nieuwbouw
  • Status

    Verkocht
Vragen? Bel 0320-281800Neem contact op Terug naar resultaten

Over de woning

Wonen in Batavia Haven: start verkoop is begonnen!

Mis de boot niet, tot maandag 22 oktober 2018 om 12:00 uur kunt u zich inschrijven voor een prachtig appartement of penthouse!

In Batavia Haven woon je aan de kust, met uitzicht over het Markermeer en met alle voorzieningen nabij. Op de begane grond vind je diverse horecagelegenheden. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats.

Het robuuste gebouw past bij de industriële uitstraling van het havengebied en sluit aan bij het eerste complex. De strakke horizontale lijnen en hoge ramen doen denken aan de Amsterdamse pakhuizen uit de Gouden Eeuw. De donkerrode bakstenen en ronde hoeken van het gebouw geven de haven een eigen identiteit.

Kortom: Bataviahaven is toonaangevend voor Lelystad, schitterend gelegen aan de kust. Flaneren over de boulevard is mogelijk, de nabij gelegen gezellige restaurants en winkeltjes hebben de deuren open om een hapje te eten of een kopje koffie te drinken. De havenkom Bataviahaven ligt zomers vol mooie jachten en vloten.

Een fantastische plek om te wonen aan het Markermeer. www.woneninbataviahaven.nl

Wil je zeker weten dat jouw droom appartement of penthouse niet aan je voorbij gaat? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in Bouwnummer 6.09 0ong!

Meer informatie
Bel ons
0320-281800

Deel deze woning:

Terug naar de zoekresultaten